Event

En STOR överraskning!

Ni kommer såklart inom kort att få höra mer om vår dag på Kolmården men jag måste ju börja med att berätta om hur vår morgon blev!

Efter att vi avnjutit hotellfrukosten så packade vi väskorna och styrde mot Kolmården, väl där blev vi anvisade vart vi skulle parkera och sedan promenerade vi bort till ingången.

Jag skulle ju där på plats få biljetterna utav Sanna & Christina som har nätverket Norrköping Event & PR men jag kunde inte se dem någonstans. Jag ringde då till Sanna men inget svar, provade då att ringa Christina och hon svarade och de stod bara några meter ifrån oss – snacka om att man är blind! *haha*

Vi gick dit, fick ett kuvert med ett jättegulligt kort och biljetterna i och dessutom fick vi en enorm kasse utav dem – en goodiebag som de ville ge oss för att vi var där för dem i deras nätverk, otroligt gulligt och vilken överraskning!

Den var fullproppad med allt möjligt smått och gott (bokstavligt talat ;-)) och den var TUNG så när vi väl kom in på Kolmården var det bara att hyra en skrinda så goodiebagen kunde få åka med oss runt. 🙂

 Det var verkligen kanonfint innehåll i goodiebagen – där fanns något för oss alla!

Tusen tack Sanna & Christina för den fina överraskningen, och såklart ännu en gång för att vi fick möjligheten att komma med till Kolmården!

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

 1. Det är sådana överrakningar man blir glad för !!
  Härligt 🙂 Hur var Kolmården annars ?
  V pratar om att han vill åka dit,
  men jag vet inte.
  Vi har biljetter till Astrid lindgrens värld och parken zoo så det lutar mer åt besök där..
  Kram

 2. Men du, den goodiebagen var inte dålig! 🙂
  Kram

Kommentera