Loppi BlogbagRecensioner

Loppi Blogbag – Vårpepp!

 

 

En ny fantastisk blogbag från bästa Loppi har landat hemma hos, med kanoninnehåll –
som vanligt!

Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar; ”En väldoftande hårskölj med ekologiska hallon för ny, frisk glans. Kalkrester i vattnet gör håret matt och trist. Hallonvinäger med sitt låga pHvärde avlägsnar dessa rester och ger en härlig glas och en läcker doft” – denna har jag inte provat ännu men jag har luktat på den och mums, den lär snart bli använd!

Yves Rocher Hydra Vegetal; ”Innovation skönhet från växtriket. En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud med sav från växtriket som kapslar in fukten. Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager – även de mest uttorkade. Resultatet är en fylligare, väl återfuktad hud som strålar av skönhet” – det här är en ny favoritprodukt hos mig, älskar känslan den ger!

Edet Ultra Soft; ”Perfekt balans av styrka och mjukhet, som skämmer bort även den mest känsliga hud. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud. Med Edet Ultra Soft behöver du inte kompromissa mjukhet med tillförlitlighet. Dermatologiskt testad, perfekt även för den mest känsliga hud” – japp, jag kan bara hålla med – jag och barnen älskar det!

RFSU Easy Shavin‘; ”är en mjukgörande rakgel med glideffekt. Easy Shavin’ är genomskinlig och löddrar inte – för att du ska se var du rakar dig. Den gör det lättare för rakbladet att glida över huden utan att skada den vilket gör din rakning behagligare på hela kroppen. Passar bäst i dusch och med rakhyvel.” – Denna har jag inte hunnit prova än, men en utlandsresa stundar ju så då kommer denna testas när det är dags att raka av vinterpälsen. 😉

RFSU Nice n’ cool; ”motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. Den är särskilt anpassad för intimrakning, med milda ingridienser för känslig hud men samtidigt med rätt effekt, den fungerar bra på hela kroppen” – låter ju kanon, kommer testas inom kort!

Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar;”Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning; tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Friggs riskakor med superfrö är extra tunna, smakrika och innehåller endast naturliga ingredienser. Innehåller 90% fullkornsmajs men även råris, vilket gör riskakorna extra fiberrika. Riskakorna är också nyckelhålsmärkta. Linfrö används traditionellt för sina positiva effekter för magen och sitt innehåll av nyttiga näringsämnen, framför allt omättade fetter men också kostfibrer, protein och mineraler. Hampafrö är egentligen en frukt som innehåller ett frö. Mathampa är en god källa till 18 olika aminosyror, inklusive all essentiella, och är följaktligen en bra vegansk proteinkälla. Hampafröet innehåller också hög halt av fleromättade fettsyror.” – Dessa är favoriter här hemma, hos både stor och liten!

DVD Pingvinerna; ”Dreamworks Animation’s topphemliga fen-tastiska Pingvinerna från Madagaskar hemmabion! De är söta, de är goa och de är tillbaka! Skaparna till Madagaskar visar i denna galna film att fåglar kan vara de perfekta spionerna. Ett team av superspioner slår sig samman med Nordanvinden för att rädda världen. Ett hysteriskt roligt globetrotter-äventyr som hela familjen kommer att älska! Release 27 april.” – Jajjamän, jag kan bara hålla med, en fantastiskt rolig film som hela familjen älskar!

Tusen tack för en helt fantastisk blogbag och för att vi fick chansen att prova på produkterna!

 

 

Carolina

About Author

admin

Kommentera