EventRecensioner

Hotellfrukosten!

Efter en god natts sömn (som slutade med att jag och barnen låg i dubbelsängen och J i extrasängen ;-)) så ringde alarmet strax efter klockan 7.

Vi vaknade till liv, gjorde oss iordning och begav oss ner till restaurangen för där väntade ju något av det bästa med att bo på hotell – nämligen hotellfrukosten!

Jag tycker alltid det är lika spännande att se hotellens utbud och jag har ju byggt upp vissa krav och förväntningar – Mercure Hotel Nyköping gjorde mig inte besviken! 🙂

Det fanns flera sorters bröd att välja på och det fanns ett bra urval av pålägg – något för alla!

Yoghurt, fil, marmelad, fruktsallad, sill m.m och flera olika sorters juice i fina karaffer!  Färsk frukt och lite gottigheter att avnjuta efter frukosten fanns också! Min frukostbricka – den perfekta starten på dagen! 🙂

 Även Isabella var nöjd med utbudet!

 … och Oliver med

Det enda barnen saknade var pannkakor och jag skulle gärna sett melon bland frukten (jag är melon-älskare ;-)) och kanske en vanilj-yoghurt som komplement till den naturella samt jordgubbs-yoghurten som fanns  – frukosten fick av oss alla VÄL GODKÄNT!

Carolina

About Author

admin

4 Kommentarer

 1. Men hotellfrukost är det bästa!! 🙂
  Kram

 2. Gud va gott ! Och croissanter – min favorit !!
  Hotellfrukost är verkligen oslagbart
  ( såvida den inte serveras på Gekås hotell, där var den inget vidare… 😉 )

  GALEN, jadu !
  Såhäri efterhand kan jag säga att det blir ingen mer tripp till Ullared på en lönehelg !
  Vilket dårhus ! men jag fick med mig det jag skulle hem och det var väl huvudsaken 🙂

  Kram

 3. Jag älskar hotellfrukost! Det aåg ut att vara bra juice, jag ogillar starkt när det är koncentrat juice i en maskin! Färskpressat vill man ha!

 4. Så gott de ser ut, snyggt upplägg

Kommentera