Om mig själv

Med gott samvete…

Inte dagsfärsk bild men såg ungefär likadan ut 😉

När sena eftermiddagen kom kunde jag gå och lägga mig med gott samvete – lägga sig på eftermiddagen i fina vädret? Japp, för mig väntar nattpass på jobbet idag!

Klockan 10 imorse mötte jag upp min syster och hennes sambo och sedan promenerade vi bort till Nordic Wellness, jag körde en prova på-gång idag och vi fokuserade på överkroppen, mestadels armar och mage – riktigt gött!

Jag har haft årskort på Nordic Wellness två gånger tidigare men då har jag inte gått dit en endaste gång, dels för att jag varit osäker och dels för att jag inte haft nån att träna med/som kunnat visa mig – pinsamt?! Absolut, men sant…

Åt lite frukost efter träningen och solen strålade på utsidan så efter den passade jag på att ge mig ut på en 4 km pw – helt underbart, och rekord slogs också – alltid trevligt. 😉

Har haft en riktigt bra träningsdag idag alltså och nu är jag då på väg till jobbet, ett pass med bästa turlaget väntar! 🙂

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Du är så grym vännen! Själv har jag kommit på att jag måste ta en sak i taget, Jag är ju en sån som börjar med nån diet, ska motionera järnet och skippa allt socker på en och amma gång. Misslyckas alltid. Så nu börjar vi med att inte äta godis. Har ju slagit vad med sambon så det är mycket ära som står på spel 😉
    KRAM

Kommentera