Loppi BlogbagRecensioner

Loppi Blogbag; Skönhet & Hälsa

 

En ny blogbag från Loppi har landat hos oss – en helt fantastisk sådan med tema Skönhet & Hälsa!

När det hintades om denna så höll jag tummarna stenhårt – jag ville så gärna komma med för det var ju såå många lockande produkter!

Favoriterna denna gång blev den fantastiska mascaran från Yves Rocher, trosorna från Pierre Robert och riskakorna från Friggs (som dessutom passar perfekt till fika för mig som viktväktare – 3 st riskakor är nämligen bara 1 pp och hela påsen är 5 pp, för det är svårt att sluta när man väl börjat. ;-))

Hela innehållet:

RFSU Active Balance är en dubbelverkande vaginaltablett som tillför probiotiska lactobaciller – ”snälla” bakterier som finns naturligt i underlivets ekosystem och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i såväl behandlande syfte – 1 tablett i 7 dagar eller i förebyggande syfte – 1 tablett/vecka i 3 veckor. Kan tas under menstruation och under hela graviditeten.

Pierre Robert Invisible Hipster är en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber, vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Det unika med Invisible Hipster är att den är utvecklad med en speciell non-slip-funktion, som gör att trosan håller sig på plats – utan att ge synliga troskanter.

Bio-Oil är en specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Den är en succé i världen och nr 1 inom ärr och bristningar i 18 länder.

Yves Rocher Bonheur Eau. Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet.

Yves Rocher Elixir Volume Mascara. Nu kan du få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna (test in vitro). Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering; de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd.

Friggs naturliga ekologiska miniriskakor. De små riskakorna är förpackade i påse, vilket gör det smidigt och smulfritt att stoppa ned i träningsväskan eller i barnens matsäck till skolutflykten. Miniriskakorna är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har en hög halt av fullkorn. Den lättsaltade varianten innehåller inget tillsatt socker.

Friggs senaste nyhet TE+ Solljus är speciellt framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. Med en kopp Friggs TE+ Solljus tillgodoses en fjärdedel av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D, enligt de Nordiska näringsrekommendationerna (NNR).

Tusen tack för att vi fick prova produkterna!

 

 

 

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Har du hunnit prova Bio-Oil? Den är jag rätt nyfiken på 🙂

    Hur tycker du VV funkar? Är det inte jobbigt att hålla koll på pointsen? Jag körde VV för massa år sen men droppa det efter ett tag 🙂

Kommentera