Om mig själv

Gym-premiär!

Premiär och premiär förresten, så kanske man inte skall kalla det om man hårddrar det men det var iallafall så det kändes!

Jag har nämligen inte varit på gym sedan 1999/2000 någonting och de få gångerna kan jag räkna på en hand så ni förstår varför jag känner att det här var premiär va?! 😉

Igår kväll träffades nämligen jag och min lillasyster utanför gymmet, där började vi med lite uppvärmning på löpbandet och sedan gick hon igenom maskinerna vi skulle använda med mig – denna premiärgång lade vi fokus på bröst och armar!

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men det var faktiskt skitkul och en kort stund efter vi var klara kom jag på mig själv med att längta dit igen – antar man får vara tacksam så länge den känslan varar! 😉

Det kan helt klart bli en trevlig vana att träna tillsammans med världens bästa lillasyster! <3

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Härligt 🙂 kram Diana

  2. Duktigt av dig!
    Jag är tyvärr en sån som aldrig kommer iväg till gymmet!
    Borde….men orkar inte och vill inte haha….
    Ha en jätte bra dag! 🙂

Kommentera