Mina Tävlingar

Tävling; Fifty Shades of Grey-kit!

Fiftyshadesofgrey

Tiden sprang ifrån mig igår men den som väntar på något gott… väntar alltid för länge, inte sant?! 😉

Jag är ett stort fan av Mr Christian Grey, jag lusläste böckerna och när biofilmen äntligen kom så var jag där redan på smygpremiären – såklart!

När jag blev kontaktad utav Sinful med förfrågan om ett samarbete så blev jag nyfiken – det lät ju spännande, och efter att ha tittat närmre på deras utbud och sett att de har en stooor kategori med Fifty Shades of Grey-produkter så var svaret självklart – förutom att det såklart är trevliga produkter så är de dessutom galet snygga och de känns lite exklusiva!

Såå – nu till tävlingen då!

En utav Er kommer att vinna ett trevligt kit bestående utav ett Dubbelt Blindfold Set och en Tease Feather Tickler!

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med och tävla!

För att tävla (obligatoriskt):

 • Titta in hos Sinful och kika på deras utbud, skriv en kort motivering till varför du vill vinna!
 • Lämna ditt namn & kontaktuppgifter (e-post eller blogg).

Tipsa gärna om tävlingen i sociala medier!

Tävlingen avslutas fredagen den 10 april klockan 18.00.

Carolina

About Author

admin

10 Kommentarer

 1. Jessica Olofsson

  Vilken härlig tävling. Självklart är jag ett fan av böckerna och detta vore jättekul att ge till sambon i present. Mer lek i sängkammaren åt folket. Hoppas på tur för oss båda.

 2. åh har kikat otroligt många gånger på just det lekfulla och sexiga Fifty shades kitet.
  Låter så busigt och spännande.

  Jag skulle vilja vinna för att överraska maken.
  Är ganska trist annars, ärligt.
  Skulle vara underbart att först se hans min och sedan testa!

 3. Madeleine W

  åh, av alla härliga ting på sidan är nog ändå 50 shades of grey-kategorin favoriten!
  Detta set vill jag verkligen vinna (mannen vill det nog ännu mer om han visste om tävlingen)! Vi Är nyblivna föräldrar med inte mycket tid (och lust/ork) över för varandra. Men setet skulle kunna ge tillbaka inspirationen. Det är viktigt för oss att hitta tillbaka till varandra igen och vinsten skulle ge en puff i rätt riktning! Hoppas!

 4. Har hittat en massa kul på deras sida men fifty shades of grey kitet är ju helt klart favorit!

  Att få hem detta hade varit en som en krydda i vårt samliv, förutom en överglad kvinna i hemmet hade nog mannen blivit lika lycklig 😉

 5. Marre

  åh självklart är jag med och tävlar då jag är ett stort fan av fifty shades of grey.
  Jag blev hur glad som helst samt när jag såg att du hade ordnat en tävling för dina läsare, vilket är hur bra som helst samt väldigt roligt för oss läsare som har chansen att vinna dessa saker!
  Jag har som sagt läst din blogg i snart 2 år och jag gillar din blogg väldigt mycket,
  När jag såg tävlingen så blev jag väldigt glad och tänkte, det här måste jag vinna, har alltid velat vinna en tävling och om jag vinner så blir det nog en bra present haha, just för att jag har läst alla fifty shades of grey böckerna och sett första filmen. Min ekonomi är inte toppen för jag pluggar högskola och det kostar en hel del. Jag hade verkligen velat vinna! Som alla andra så hade jag såklart blivit överlycklig ifall jag vann den här gången. Tack och lycka till er alla som tävlar både tjejer.

 6. Sara H

  Klart jag vill vinna detta pris. Älskar filmen och böckerna. Nu väntar jag bara till nästa film kommer. Det finns hur mycket fint som helst på deras hemsida.

 7. Fick triologin i födelsedagspresent förra månaden och har hunnit läsa ut den första och älskar den! Vill inte se filmen förens jag läst ut böckerna men att krydda sexlivet med detta kit hade varit riktigt kul! Skulle vilja vinna till mig och min man som definitivt skulle få sig en chock 🙂

 8. Frida

  OJojoj Här fanns det en hel del att titta på!! Det är tur att det finns på nätet, för jag är för blyg att smita in i en sexshop men ändå väldigt nyfiken på detta. Jag är tillsammans med en underbar kille som jag känner mig trygg med, vi har ett bra samliv men vill gärna spica upp det lite. Snart fyller han år och det skulle vara kul att överraska honom med detta 😀

  Jag håller givetvis tummarna och önskar samtidigt dig en trevlig påsk! Hälsningar Frida

 9. Jessamy

  jag vill vinna. Singel och trebarnsmor. Barnens pappa lämnade oss. Träffat en Karl och vem vet. Han kanske blir min om jag kommer med detta. :).

  En ny kanin vore ngt.

  Mvh jessamy

  Jessamy_@hotmail.com

 10. Wohooo klart jAg vill vinna, H U R mycket snyggt hade de inte på hemsidan liksom! Här går just nu mammapenningen oavkortat till barnen så mig själv finns inte, typ, därför vill jag överraska både mig själv och mannen med vinst 🙂

  lotte_4@hotmail.com
  http://lotte4.blogspot.se

Kommentera