Om mig självShopping/ShoppingtipsViktväktarna

Tänk vilken skillnad!

röhnischBilderna är från Röhnisch webshop

För ett år sedan skulle jag inte komma på tanken att sitta och titta efter träningskläder på nätet, eller ja – jag önskar väl att jag gjorde det och någon gång kikade jag väl och drömde att jag skulle kunna ha såna kläder, men det kändes väldigt extremt avlägset.

Nu sitter jag här, 24 kg lättare och har insett hur mycket bättre jag mår efter mina pw/jogging-rundor, det går inte fort ännu men hey, det går bättre och bättre och det mest fantastiska måste jag väl ändå säga är – jag gillar det!

24 kilo lättare innebär ju också att jag är några storlekar mindre så de träningskläderna jag hade när jag påbörjade min resa är nu för stora – så på min önskelista står såklart snygga träningskläder i rätt storlek, allt blir ju ännu lite roligare med snygga kläder som sitter bra när man är ute. 🙂

Idag släppte Röhnisch en limited edition-kollektion i samarbete med Lovisa ”Lofsan” Sandström – byxorna och jackan på bilden här ovan är från den kollektionen och de är ju såå snygga så de ligger högt på min önskelista!

Carolina

About Author

admin

4 Kommentarer

 1. Grym du är! 24 kg är mycket!
  Träningsjackan var ju otroligt snygg! Jag skulle nog själv behöva en sådan – snygga kläder gör träningen roligare helt klart och just nu har jag ingen snygg träningsjacka och det är lite för kallt för att vara utan än så länge.

 2. Så himla fina träningskläder !!
  Jag tycker absolut att du ska unna dig något riktigt snyggt 🙂
  För det är du bannemej värd !
  KRAM

 3. Fy fabian så DUKTIG du är!!
  Önskar att jag hittade motivation att gå ner mina 3-4 kg … dom är inte många, meeen sega. Helst när man själv tycker att sitta i soffan och äta gott är bäst 😉
  KRAM

 4. Fin blogg! 🙂 Om du orkar får du gärna kika in min blogg där jag berättar om senaste modellresan i Malaga, lite modetips och skriver mycket om träning. Kram
  http://jhennifer.myshowroom.se

Kommentera