Loppi BlogbagRecensioner

Loppi Blogbag; Minicare

Ännu en fantastisk Blogbag från Loppi har landat hos oss!

Jag var lite fundersam till en början, skulle jag anmäla mig – det står ju faktiskt ”baby” på produkterna och mina barn är ju betydligt större än så.

Jag har dock hört gott om produkterna innan och även då hört att de funkar finemang även till större barn och tillochmed vuxna så jag tänkte att jag provar att anmäla mig och jag är såå glad att jag kom med!

Både jag och Isabella har problem med torr hud och även eksem till och från, vi har båda testat dessa produkter nu i några dagar och det har gjort skillnad kan jag lova – detta är produkter jag alltid kommer ha hemma, verkligen tummen upp!

LOPPIblogbag Minicare innehöll följande:

Minicare Kräm:
Behandling av extra torr hud vid t.ex. atopisk hud och eksem. Extrafet (60% fett) och går snabbt in i huden. Utvecklad för att minimera obehag, irritation och sveda. Fri från färgämnen och parfym.

Minicare Washlotion:
Extra mild kroppsrengöring som kan användas både med och utan vatten. Fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym.

Minicare Baby Mousse:
Extra mild rengöringsmousse för både hud och hår. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Minicare Baby Oil: 
Mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Kan användas i badvatten eller direkt på huden. Passa även bra till att rengöra huden eller vid babymassage. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Minicare Baby Zinc Cream:
Unik kombination av zinkoxid, glycerol och panthenol som vårdar och återfuktar huden. Skyddar ömtålig hud. Vattenavvisande. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Tack LOPPI för att vi fick chansen att testa på dessa produkter!

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Skönt att produkterna funkar!

Kommentera