Loppi Blogbag

Nystart!

(null)

Häromdagen landade en ny Loppi Blogbag ”Nystart” hos mitt postombud, jag var spänd av förväntan – det var ett tag sedan jag fick en sådan nu och den här gjorde mig verkligen inte besviken – innehållet passade till stora delar oss utmärkt! 🙂

FRIGGS
*Sockerbalans, en ny brustabelett för att hålla ordning på sockernivån i kroppen, den här gillar jag massor – passar mig perfekt som haft lite svårt att komma ordentligt på banan efter julens utsvävningar vad gäller godsaker, dessutom smakar den gott!
*Chiafrö och havssalt, dessa har jag smakat redan innan och jösses vad vi letat runt i butiker efter dem, de är populära och såå goda, dessutom ett perfekt mellanmål för mig som är med i Viktväktarna, 3 tunna skivor är nämligen bara 1 pp – helt perfekt!
*Blåbär & Acai-te skickades också med, jag är ingen tedrickare själv men maken låter hälsa att det var riktigt gott!

CASTUS
Fruktstänger med smak av blåbär och jordgubb. Perfekt som mellanmål till barnen utan tillsatt socker, tillsatser och färgämnen, dessa blev dock ingen favorit här hemma, ingen utav barnen tyckte att de var goda.

KIDS ZOO
Ett kosttillskott för barn, de ser ut som en vanlig gelébjörn och innehåller olika vitaminer och mineraler som barnen behöver dagligen, dessa ÄLSKAR mina barn och de är väldigt noga med att de inte glöms bort – här hemma benämns de av barnen som ”varje-dag-godis”! 😉

EKOMÜSLI
Från dem fick vi en müsli som är helt ekologisk och gjord på dinkel, emmer och nakenkorn, den innehåller högre halter av protein och andra näringsämnen än en vanlig müsli – gott och mättande tycker vi!

BLUTSAFT
Perfekt för mig som känner mig konstant trött! 😉 Jag har varit skeptiskt till sånt här tidigare, inte trott att det skall hjälpa någonting men nu skall jag faktiskt ge det en chans – kanske kan jag bli piggare igen! 🙂

Tusen tack Loppi för en helt fantastisk Blogbag!

 

Carolina

About Author

admin

Kommentera