FamiljenViktväktarna

Min nya kompis!

IMG_2730.JPG

Jag fick flera fina julklappar, jag måste ha varit extra snäll under 2014. 😉

En utav favoriterna var den här som ni ser på bilden här ovan; Fitbit Flex – och självklart är den rosa!

Jag har inte använt den jättemycket men idag har den varit på hela dagen och jag gillar att man kan sätta in sina dagliga mål, och belönas med lite härlig vibration när man når målet och att man kan se hur sömnen är osv! 🙂

Man skall också kunna sätta alarm så man vaknar utav armbandets vibration på armen och slipper störa den som sover bredvid – detta har jag dock inte testat än o vågar nog inte göra det förrän man vet att det inte är hela världen om man nu inte skulle vakna utav det. 😉

Riktigt bra är också att den går att koppla ihop med Viktväktarna vilket gör att man får sina AP (aktivitetspoints) automatiskt – I like!

Är det kanske någon mer än jag som fick ”årets julklapp 2014” i julklapp, eller hade ni kanske redan ett sedan innan?

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Åh, det hade vart toppen ! jag springer ju oftast själv, men lite sällskap skulle ha varit både peppande och trevligt !
    Min förhoppning är att jag och c ska kunna springa lite ihop framöver och att V kan cykla bredvid, men just nu är han en riktig liten bromskloss som ska stanna och titta på saker mest hela tiden 😉
    kram

Kommentera