Sponsrade inläggViktväktarna

Mitt bästa beslut!

Jag är med i Viktväktarna, det vet ni. Jag har varit med sedan i maj 2014 och jag har aldrig gått på något möte utan jag är såkallad Online-medlem, jag sköter mig själv helt enkelt och med hjälp utav Viktväktarnas app där jag kan söka fram/räka ut ProPoints-värde på det mesta och fylla i checklistan har ju detta funkat utmärkt för mig, hade det inte gått så bra som det ändå har gjort så hade jag säkerligen testat på att gå på möte också, just för att få kicken/peppandet – men som sagt, den här gången har jag bestämt mig och jag är noga med planerandet och att fylla i checklistan och det har gett resultat, jag snittar 0,7 kg/vecka och det är ju kanon. Viktväktarnas rekommendationer för hälsosam viktnedgång är ju mellan 0,5 och 1,0 kg i veckan. 🙂

När man blir medlem hos Viktväktarna så fyller man i sin längd och sin vikt och svarar på lite andra frågor, därefter blir man tilldelad ett antal Pp (ProPoints) som man skall äta dagligen, och man har dessutom 49 Pp i veckobonus som man kan använda när man vill gotta till det lite extra.

I somras, när jag var ledig var jag aktiv med powerwalks och tillochmed kortare löprundor (!) men när hösten kom och det var dags för jobb och annat igen fick jag svårt att hinna med men trots detta har vågen fortsatt visa resultat, givetvis såklart tack vare hur jag äter men också för att jag tänker mer på vardagsmotionen – jag har fått helt annan ork och energi, och detta är ju såklart tack vare att jag blivit mindre.

Nu är Januari här och jag har varit med i Viktväktarna i snart 8 månader, och vet ni – jag har passerat en riktigt magisk gräns för mig, jag har gått ner över T-J-U-G-O kilo!

Viktväktarna funkar!

Denna video är sponsrad

Carolina

About Author

admin

3 Kommentarer

  1. Så härligt – vilken underbar känsla för dig =)
    Starkt jobbat!
    Kram

  2. Vad härligt! duktig du är. extra imponerande eftersom du bara använder appen också. kommer väl knappt känna igen dig om vi springer på varandra.

  3. Du är så jäkla grym vännen!! Jag hoppas vi får möjlighet att kramas lite nästa lördag i Skandinavium 🙂

Kommentera