Gåvor och Vinster!RabattkoderRecensionerShopping/Shoppingtips

Ett personligt julklappstips!

caseapp

Jag valde att göra ett personligt skal med mina barn på till min iPhone 6+

Idag landade mitt nya skal från Caseapp i brevlådan!

Det blev mycket bättre än jag någonsin kunde tro, jag provade flera av deras funktioner när jag skapade skalet med både egenuppladdad bild, jag ändrade färg på bakgrunden, lade till text och även en färdig ”sticker” (It’s all about love)!

Hos Caseapp kan man göra skal och skins till bland annat iPhone, iPad, Samsung m.m och visst är det väl roligt när det blir lite mer personligt än ett likadant som alla andra har som är köpt i någon ”vanlig” butik. 🙂

Såå… har du problem med att lösa julklappen till någon när eller kär?
Varför inte ta och fixa ett personligt skin/skal till denne så är klappen klar. 🙂

Med koden: CAROLINA20 får mina läsare 20% rabatt på Ert köp!
Gäller till 2014-12-20

Vill man inte använda egna foton finns där massa färdiga snygga designer att välja på!
Kika även på @caseapp på instagram för inspiration. 🙂

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Så himla fint, men så är det ju svårt att misslyckas när man sätter det finaste man har på telefonen 🙂
    KRAM

  2. Åhh så fint och personligt skalet blev, å på tal om fint, wow säger jag om köket! Förstår att du är nöjd, å mitt kök såg med ens ännu mer anskrämligt ut ;-D KRAM

Kommentera