Viktväktarna

Sex månader med Viktväktarna!

Den 8 maj 2014 började jag (ännu en gång) med Viktväktarna.

Skillnaden den här gången var att nu hade jag bestämt mig, jag avskydde hur jag såg ut när jag tittade mig i spegeln och jag skämdes över hur långt jag låtit det gå – jag var en godis/sötsaksråtta av största rang – varje dag åt jag godis/snacks eller andra sötsaker.

Nu har 6 månader gått, jag kämpar fortfarande på- har inte gett upp och nej, jag svälter mig inte på något vis, jag äter god mat varje dag och jag är aldrig hungrig. På fredag och lördag unnar jag mig lite godsaker för några VB, jag har alltså inte helt stängt ute det utan unnar mig när jag tycker det är värt det och har ett helt annat förhållningssätt till godsakerna. Jag är noga med att planera och registrera i checklistan och de godsaker jag bestämmer mig för att unna mig de lägger jag i en egen skål och så är det det jag äter (och ofta äter jag inte ens upp det – jag har inte samma sug längre!) 🙂

Har det gett något resultat då?

IMG_1711.JPG
Ja, det har det ju verkligen gjort! 🙂
På bilden ser ni senaste månadens resultat och det är ungefär så här det ser ut och som ni ser då på senaste vägningen som gjordes i torsdags – på 6 månader har jag gått ner 18,4 kg!

Målet närmar sig sakta men säkert – jag kämpar på ett tag till, jag skall nå mitt mål!

Carolina

About Author

admin

8 Kommentarer

 1. wow vilket fantastiskt bra jobb du har gjort! Vilken inspiration! Jag har själv funderat på att börja med VV nästa år, och detta visar ju att det går om man vill 😀

 2. Du är så himla duktig vännen och jag LÄNGTAR tills jag får se och krama den lika underbara, men smalare Carolina !!
  KRAM

 3. Kanon bra! En stabil, hälsosam viktminskning med riktig mat 🙂 Grymt! 🙂 Grattis till kanon resultat! Kram

 4. Åh, HEJA!! Kan du inte kasta över lite energi till mig också? Latmasken verkar ha borrat sig in ordentligt den här gången 😉
  Kram

 5. Amanda

  Grym du är! Heja dig! Och det syns! Du är så fin! ♥

 6. Min fina LILLA vän 😉 du är grym!!!! Heja!! <3

 7. Så himla bra jobbat! Jag har oxå bestämt mig. Igen. Men nu räcker det. Fick en utmaning av min coach till den 19 december. Jag satte ett blygsamt mål. Men jag vill lyckas och min kropp jobbar inte med mig. Dock så ska jag bara lyckas den här gången! Inspirerad av sådana duktiga som du så!

  Ha en fin lördag!

Kommentera