Buzzador

Barnens favoriter från Linas Matkasse!

Då är det dags att berätta för er vilka som blev barnens favoriter utav veckan med Linas Matkasse där vi valde att prova Barnkassen i samarbete med Buzzador!

linasbarnkasse2

Kyckling i krämig paprikasås med sugrörsspaghetti
Det förvånade mig något att just denna rätt skulle bli barnens absoluta favorit, de gillar annars oftast ganska ”ren” mat och paprika, hör de bara ordet så låter det ”usch och blä”, så en positivt förvånad mamma men såklart väldigt nöjd över att barnen hittade en favorit!

Linasbarnkasse1

Mexicanapaj med grönsaksplock och gräddfil
(På bilden syns ju dock bara själva pajen)
Mina barn ÄLSKAR tacos så nej, det här var ingen större förvåning att de skulle gilla. 😉

Jag fick en fråga av Theodora gällande portionsstorlekarna, skulle nog uppskatta dem till mellan något små till normala, lagom för barnen helt klart men hade 4 vuxna ätit maten hade det nog varit lite väl små portioner kan jag tycka.

Tusen tack Linas Matkasse och Buzzador för att vi fick chansen att testa en matkasse, jag gillar verkligen hur en matkasse med färdiga recept underlättar vardagen och ger mer tid över till annat!

Har ni testat någon matkasse? Berätta gärna om era upplevelser!

Vill du också registrera dig som Buzzador och få chansen att testa nya produkter på marknaden helt gratis så följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig.
(Mitt användarnamn som Buzzador är carolina_1979)

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden carolina_1979 till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador carolina_1979 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Carolina

About Author

admin

Kommentera