Tampons for free

Ett VIP-paket mot NÄTHAT…

IMG_1336.JPG

 

Näthat … är det något som du drabbats av?

Jag har tack och lov varit skonad ifrån detta, visst kan det komma in lite sura/tråkiga kommentarer på bloggen lite då och då men det är ju inget om man jämför mot det som man hör/läser att vissa andra stora (och mindre) bloggare utsatts för.

AIG tillsammans med Reddville tar nu tydlig ställning MOT näthat och det tycker jag är ett fantastiskt bra initiativ! 🙂
Denna kampanj riktar sig till tjejer som du och jag, tjejer som är aktiva i sociala medier.

Att mobbning på nätet förekommer det vet nog alla, men tyvärr växer det sig bara större och större – det är såå himla enkelt att sitta gömd bakom en skärm och bara kasta ur sig elakheter som får någon annan att må dåligt, det är fruktansvärt!

Identitetsstölder på internet är också något som växer, ca 116 000 personer drabbas utav detta årligen!

AIG vill bidra till ett mer positivt klimat på internet och har tagit fram en försäkring som hjälper dig om du skulle utsättas för hat, hot och kränkningar på nätet, försäkringen täcker dessutom identitetsstöld.

aigdirekt.se/integritet tecknar du din försäkring och just nu bjuder AIG på första månadspremien (gäller t.o.m. 31/12 2014).
Den kostar bara 99 kronor i månaden och då täcker försäkringen hela familjen!

I månadens VIP-paket från Reddville så fick jag förutom tamponger och information om AIGs försäkring boken Näthat, den är verkligen matnyttig om man vill fördjupa sig mer i detta ämne, helt klart en bok att rekommendera om man är aktiv på sociala medier. 🙂

Carolina

About Author

admin

Kommentera