Gåvor och Vinster!RecensionerShopping/ShoppingtipsViktväktarna

4 månader med Viktväktarna och test av deras matkasse!

Idag är det exakt 4 månader sedan jag bestämde mig för att gå med i Viktväktarna och den här gången gav jag mig den på att nu är det på riktigt, nu SKA jag lyckas och inte ge upp vid minsta motgång!

Det här funkar för mig, på denna tid har jag haft ett litet plus (+0,1), jag har börjat komma ut och röra på mig – inte riktigt så ofta som jag önskar att tiden räckte till men med tanke på mitt 3-skiftsarbete så är det en bra början och det kan bara bli bättre, och jag har minskat flera storlekar i kläder.

Min totala viktnedgång hittills på dessa 4 månader är 12,9 kilo. 🙂

Jag har många kilo kvar tills jag känner mig helt nöjd men jag kommer kämpa på eftersom detta är något jag verkligen vill! Jag har knappt något sötsug alls (men unnar mig något litet fredag och lördag) och det är en helt fantastisk känsla med tanke på det godismonster jag faktiskt var.

I samarbete med Viktväktarna har jag nu fått förmånen att få testa på deras matkasse de startat upp i samarbete med CityGross, och jag valde att få den denna vecka. Jag har ju själv tyvärr en bra bit till närmsta CityGross och till vår ö levereras tyvärr inga matkassar så jag valde att få leveransen hem till min lillasyster – inga problem alls, strax efter 19.00 idag plingade det till ett sms från min syster om att kassen
(eller ja, lådan) hade levererats.

viktväktarnas matkasse

Viktväktarnas Matkasse levereras på måndagar mellan 17.00 och 22.00.
Man kan välja att själv hämta ut kassen hos CityGross eller att få den hemkörd.

Imorgon kommer vi att hämta hem lådan och då kommer vi också att testa på första maträtten, skall bli otroligt roligt och spännande att se om det är någon mat som kan falla oss i smaken, det känns iallafall väldigt bekvämt med att pp (ProPoints)) redan är uträknade och att vi bara behöver bestämma vilken dag vi skall äta vad –
vardagslyx på hög nivå! 😉

Viktväktarnas matkasse innehåll

Min syster skickade över ett par bilder och jag måste ju säga att det ser inbjudande ut 🙂

Carolina

About Author

admin

7 Kommentarer

 1. Martina

  Hej
  Måste man vara medlem för att fånigt maximalt om jag testar matkassen ?

 2. Jag är grymt impad, du har kämpat på så bra!!! Inspirerar!

 3. Oj, vilket otroligt bra resultat, vad duktig du är! Vilken motivation det var att läsa! Jag började för några veckor sen med att räkna kalorier med hjälp av en app och försöka röra på mej mer. Det har gått ganska bra, men när då vågen visade +0,4kg i måndags så blev jag jätteledsen och ville bara strunta i det! Men det är väl bara att köra på 🙂
  Ska bli spännande att se vad ni fick för maträtter i kassen! Har också gärna velat testa, men i ett hushåll där alla är ganska kräsna är det svårt 😉

 4. Sånt bra resultat på bara 4 månader! Kan du inte visa före och efter bilder?
  Smidigt med matkasse, Linas barnkasse tänkte jag testa här om någon vecka 🙂

 5. Du kommer att lyckas. Du är superduktig!!
  Spännande med matkassen.

  KRAM

 6. Smidigt med matkassar måste jag säga 🙂 Skulle gärna köra på det själv, men sambon är lite anti då han vill bestämma själv vad han ska äta..suuuuck!

 7. Alltså du är så DUKTIG vännen! Heja, heja! Hoppas du blir nöjd med matkassen! KRAM

Kommentera