Tampons for free

VIP-paket från Reddville!

20140624-183204-66724766.jpg

För ett tag sedan fick jag hem Juni månads vip-utskick från Reddville som denna gång var i samarbete med Absolut Torr!

Paketet innehöll produkter från Absolut Torr som man kan använda under armarna för att hålla sig torr men de funkar också om man lider av hand/fotsvett – perfekta produkter att ha nära till hands nu under sommarmånaderna om du frågar mig. 😉

Förutom dessa produkter fanns det givetvis en ask tamponger i paketet samt ett läckert blått nagellack som Isabella genast lade beslag på – och storebrorsan Oliver ville minsann inte vara sämre han, han tjatade sig till blå naglar han också för det var ju så himla snyggt. 😉

Vill du också testa Absolut Torrs produkter och undvika pinsamma situationer i sommar så har jag ett kampanjerbjudande att erbjuda där Ni kan köpa Absolut torr fraktfritt i reddvilles nylanserade sheroshop. Giltig fram till 30/6 om du anger koden Torr i kassan.

 

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Jajjemen ! Det är 25 kronor som du kan lösa in mot vad som helst på willys, coop, pressbyrån m.fl 🙂
    Jag försökte värva några via fb i morse, men vette tusan om det funkade !
    Toppen att du redan fått checkar ju !!
    Kram

Kommentera