Mina Tävlingar

Tävling; Vinn en fika i världsklass!

Fika är något vår familj älskar, det har liksom varit som en tradition sedan man växte upp och speciellt då när man besökte farmor som alltid dukade upp bordet fullt med olika sorters kakor och kaffe började jag dricka redan i tidig ålder. <3

Hamburgerkedjan Max kan nu erbjuda en fikastund i världsklass, de har bytt ut sitt gamla kaffe mot Starbucksägda Seattle’s Best Coffee bönor!

Nu kan man njuta av latte, cappuccino, bryggkaffe och espresso hos Max och hela kaffesortimentet är Fairtrade-certifierat, me like! 🙂

SBC_hela_sortimentet

Det finns dessutom en del smaskiga tilltugg till kaffet, för vad sägs väl om bland annat Chocolate chip cookie och Vanilla donut?!

TÄVLING:
Två stycken utav Er kommer att vinna varsin fika (ni kan bjuda med en vän också ;-)) på Max!

Berätta bara VEM du skulle vilja bjuda med på en fikastund och VARFÖR !

Dela gärna tävlingen på Facebook.
(dock inget måste)

Tävlingen avslutas den 30 April klockan 18.00.

Carolina

About Author

admin

16 Kommentarer

 1. Jag vill bjuda med min man på fika. Han har fått lite tråkiga besked det senaste så det vore skönt med ett litet avbrott från det tråkiga!

 2. Jag skulle vilja bjuda en väldigt god vän som jag inte haft möjlighet att träffa på över ett år nu så att vi kan sitta ner och njuta av en fika som förr och hinna berätta vad som hänt sen sist

 3. Jag har värsta bästa upplägget här! 😉

  Jag bjuder med min make på fika på Max – jag tar en kaffe och han får välja PRECIS vad han vill. Då blir han si sådär lagom glad, så vet jag att jag får tillbaka genom att jag kan ta en barnfri dag till Göteborg framöver! Sånt gillas! <3

  Kram!

 4. Jag skulle bjuda ut min dotter för då får vi en liten stund att prata. Det är alldeles för lite tid för det…
  Tipsat:
  http://care69.blogspot.se/2014/04/30-april-vinn-en-fika-i-varldsklass.html

 5. Jag är gärna med och fikar!

  Jag bjuder gärna med mig min väninna Matilda på en fika. Jag tycker att promenader är ett bra sätt att umgås och kan man kombinera det med en fika på MAX så är det ju ännu bättre 🙂 Till närmaste MAX är det lagom långt att gå 🙂
  Må gott och trevlig valborg!

 6. Emma S

  Jag och min närmsta killkompis har brukat gå och fika tillsammans ganska ofta tidigare men sedan jag fått barn blir de allt mer sällan så skulle gärna vilja bjuda han på en riktigt bra kaffe på max 🙂

 7. Daniella

  Jag skulle vilja bjuda min gamla klasskompis på fika, som nyligen opererats. Därför hon är en kämpe!

 8. Jag hade utan tvekan tagit med min man på fika! Vi behöver lite egentid utan barn, så jag hade passat på att låna ut dem till någon gullig familjemedlem för att få min man för mig själv en stund! =)

  http://rosabubbla.blogspot.se/2014/04/tavling-hos-carolina.html

 9. Millah

  Jag skulle jätte gärna bjuda min syster på en fika. Hon ställer alltid upp för mig och min dotter och betyder otroligt mycket för mig och då vi sällan gör nånting tillsammans så skulle det vara kul att bjuda med henne på en tur till grannkommunen, bjuda på en fika och varför inte dra en shopping. Mys!

  Hoppas på tur.. Kram // Millah
  millahoman@hotmail.com

 10. jag är jätte gärna med och om jag vann skulle jag bjuda på en mysig fika till min underbara man så vi får en paus i vardagen.

  kram veronica

 11. Jag vill fika med min dotter 9 år. Lite kvalitetstid på egen hand vore trevligt för oss två!

 12. Jag skulle fika med min dotter. har jobbat så mycket under vintern nu och inte riktigt haft tid för att bara umgås så det skulle bli mysigt 🙂

 13. magdalena haedde

  Jag skulle vilja bjuda min lillasyster på en fika eftersom hon alltid ställer upp för mig oavsett vad det gäller. Trots motgångar finns hon där när man behöver.

 14. Emeli

  Jag skulle vilja bjuda min syster! För att hon förtjänar en fika och komma iväg en stund!

 15. Frida Bergner

  Jag är självklart med.

  Jag skulle bjuda med min allra bästa vän, för att han är värd en fika och ett avbrott i vardagens jobb och slit.

  Delar tävlingen på FB: Frida Bergner

 16. Jag vill fika med DIG !!
  Det var så jäkla länge sedan vi sågs och jag saknar dig i massor !!
  Kram

Kommentera