EventRabattkoder

Bloggfrukost med Jollyroom!

 Efter en intensiv jobbhelg så är jag nu åter på hemmaplan och kan äntligen berätta om vilken fantastisk helg jag har haft! Jag har ju tidigare saknat/efterlyst event/tillställningar för oss bloggare i Göteborg och den här helgen har jag faktiskt varit på två stycken – riktigt roligt!

20140324-202738.jpg

Vi börjar med fredagen, då bjöd Jollyroom in till bloggfrukost på Alfons Åbergs Kulturhus, vädret visade sig från sin bästa sida och jag träffade på flera bloggvänner/ favoriter (bland annat Desirée, Theodora, Veronica, Alexandra och Jessica).

20140324-203639.jpg

Vi bjöds på en helt fantastisk frukost, färsk frukt och mackor/yoghurt från Espresso House – otroligt gott och en riktigt bra start på dagen! I samband med frukosten så berättade Kulturhusets VD Carina historien bakom öppnandet och även en hel del om själva huset som har anor från 1870-talet! Vi fick även ta del utav hur ett dagsprogram kan se ut – man blir helt klart sugen på att ta med barnen dit. 🙂

20140324-202758.jpg

Miljön/inredningen inne i Alfons-huset är helt fantastisk – jag kom på mig själv att bara gå runt och le när jag tittade runt, där finns något för alla och det finns ju dessutom lunch/fika att köpa på plats så man behöver inte lämna leken någon längre stund!

När vi ätit klart så flyttade vi oss till ett annat rum där vi fick lyssa till Jollyrooms personal som bland annat berättade om sina framtidsplaner och vårens trender, i samband med detta lottades även en hel del vinster ut, Sandra och Jessica tog hand om ”högvinsterna” – de vann varsin barnvagn!

20140324-202806.jpg

När frukosten avslutades fick vi alla med oss varsin goodiebag, största delen utav innehållet var anpassat till bebis och har getts bort till en kollega som har en ursöt liten dotter som kommer ha stor glädje utav prylarna, Oliver blev iallafall helnöjd för en legofigur från Lego the Movie och Isabella fick en jättefin Pettson o Findus-skrivbok. 🙂

Det här var Jollyrooms första egna event, och jag hoppas på många fler framöver!

TACK alla inblandade för en mycket trevlig morgon. <3

Jollyroom gav oss även en rabattkod att dela med till Er läsare!
Koden dj323d ger 10% rabatthela sortimentet.
Gäller tillochmed 2014-04-06!

 

Carolina

About Author

admin

4 Kommentarer

  1. Så roligt! Jag har efterlyst event här i Falun också, men det kommer nog aldrig hända 😉

  2. Såg underbart mysigt ut, hoppas de anordnar fler sådana framöver =)

  3. Vilket roligt event! Älskade ju Alfons när jag var liten 🙂
    Synd att man alltid ska bo så långt bort jämt ….
    Kram

  4. Jättekul att ses i helgen! Ses vi på krakel spektakel med?

Kommentera