Mina Tävlingar

Tävling; Bjud en vän på frukost!

mcdonalds

 

En riktigt bra frukost sägs vara det bästa sättet att få en god start på dagen!

Det tog McDonald’s fasta på förra året när frukostmenyn gjordes ännu bredare och ännu godare, och nu satsas det på ännu mer godsaker. 🙂

Nytt för i år är en god fruktsallad med honungsmelon, cantaloupmelon, ananas, äpplen och blåbär !

mcdonalds1

Visst ser det gott ut?

Två godingar gör dessutom comeback på menyn, för vad sägs väl om McToast Classic och Frukostmackan med kalkon och cream cheese?! Mums säger jag! 😉

Nu tänkte jag låta 2 av ER bjuda med en vän på frukost !

Berätta bara VEM du skulle vilja bjuda med på en frukostdejt och VARFÖR !

Två vinnare får en “Stora menyn för två” och tävlingen avslutas
måndagen den 24 mars klockan 18.00!

LYCKA TILL ! 

Carolina

About Author

admin

29 Kommentarer

 1. Jag kommer bjuda med mig min sambo, om jag får turen att vinna kommer vi redan äta på söndag (om vi hinner få hem kuponger,dvs) då vår son ska sova hos sin farmor och farfar på lördagen, vad kan vara mer mysigt att åka iväg för frukoststund bara han och jag på mcdonalds då?! Vi har alldeles för lite egentid ihop och då vi pluggar så kan vi sällan unna oss något som drar iväg på kostnader då man vill spara in alla pengar man kan. Sedan åkte min alldeles nya mobil ner i sjön i helgen 🙁 , så nu gäller det verkligen att hålla hårt i pengar!! Och försöka göra någonting positivt till att vara telefonlös ett tag…

  Hoppas, Kram emelie

 2. Anna

  Jag vill bjuda med min bästis som har tre barn, pluggar oxh jobbar.
  Tillsammans skulle vi prata om allt och lite till. Om hur man får ihop livet som mamma, student och undersköterska.
  Planera roliga saker inför sommaren bland annat 🙂

 3. Ann-Sofie Hultgren

  Skulle överraska sonen och mannen min.
  Att bjuda dom på detta.
  Alla gillar olika så det räcker även till mig som äter
  Lite till frukost.
  Nu håller jag tummar & tår.
  // Ann-Sofie

 4. Anna Lundqvist

  Vill bjuda min syster som precis som jag har en stressig och kaosartad situation med barn med autism. Vi behöver verkligen få komma bort och bara kunna äta en god frukost bara vi och sitta hur länge vi vill och inte tänka på något annat än oss själva.

Kommentera