Buzzador

Buzzador; Dettol!

20140108-195411.jpg

Vi hade turen att komma med i kampanjen för #dettol hos #buzzador och nu har vi under några veckors tid testat och utvärderat denna!

Jag var tveksam till en början, skulle det verkligen funka – skulle det inte bli en massa kladd när barnen höll på? Men icke, produkten är över förväntan och vi alla stormtrivs med den i vårt badrum.

Man behöver aldrig påminna barnen om tvål längre, det tar dem automatiskt med ”manicken” (som barnen kallar den” eftersom den är så lätt att använda och rolig. 🙂

Vi har redan köpt refiller, så gissa om vi är nöjda?! 😉

Vill du också registrera dig som Buzzador och få chansen att testa nya produkter på marknaden helt gratis så följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig.
(Mitt användarnamn som Buzzador är carolina_1979)

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden carolina_1979 till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador carolina_1979 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

 

 

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. tack! är super glad!

    Den där tvålen hade ja gärna provat jag med. Ungarna har någe liknande på dagis och den är ju väldigt smidig. dock så kan jag tänka mig att freja skulle stå å få mer å mer tvål hela tiden. hon är en riktigt tvåltjej. hah.

Kommentera