Den perfekta julklappen 2013Familjen

En blivande kock?

20131210-101957.jpg
Igår hade vi ett möte med skolsköterskan, en läkare och så Oliver, det är något obligatoriskt som alla 6-åringar på vår ö skall ha. 🙂

Allt var jättebra, det var dock lite kul när läkaren frågade Oliver om han lagade mat när han kom hem om kvällarna, Oliver svarade nej men kontrade med att han minsann har en egen kokbok!

Så när vi kom hem igår så gick han direkt och hämtade kokboken, slog upp puh-pannkakor och sade att det skulle han göra till hela familjen – så det var bara att plocka fram grejerna o låta honom sätta igång, han har talang, jättegott blev det!

Läkaren gjorde verkligen intryck på O, han har pratat jättemycket om honom och tycker han är jättesnäll, hörde O prata med Isabella imorse: ”Isabella, om du skadar dig så får du gå till den doktorn, det är ingen fara för han är jättesnäll!

Älskade unge! <3

PS! Nu är det bara 5 dagar kvar att tävla i Den perfekta julklappen, superenkelt att delta – bara motivera eller rimma så har du chansen på vinster för över 12 000 kronor!

Carolina

About Author

admin

3 Kommentarer

 1. Nu är vinnaren dragen i lucka 9. Kika in och se om du vann! Vann du maila mig på enplatsisolen747@gmail.com så du kan få din vinst.

  Tack för att du var med i tävlingen! Var gärna med i dagens och kommande luckor!

  Länk direkt till inlägget
  http://enplatsisolen.bloggplatsen.se/2013/12/10/10401192-det-ar-tva-stycken-som-vinner/#kommentarer

 2. Den perfekta julklappen låter ju helt fantastisk att vinna, den ska jag komma ihåg att sätta mig och knepa ihop ett rim till ikväll efter jobbet.
  Vilken duktig son du har som börjar laga mat – får nog fråga Alexander (som är lika gammal) om han också vill stå för matlagningen!
  Jättefin blogg, hit kommer jag komma tillbaka fler gånger!
  Kram i snöslasket

Kommentera