About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Shaymaa Alaw

    Hej! Jag har gjort allt som ni bad mig om, tipsade mina Facebook vänner och gillade alla företag som var med. Mitt Facebook är Shaymaa Alaw, profilbilden är ett silverhjärta.

    Jag skriver dikter men inte rim, men jag vill vinna allt detta för att jag behöver ganska mycket av dessa och det är även ekonomiskt men några av dessa kommer bli julklappar till min nära och kära, det var en kort motivering och inte alls lika lång som andras motiveringar men jag behöver inte överdriva för att kunna vinna, jag måste vara ärlig.

    //Shaymaa Alaw

  2. Vinnaren av almanackan är nu presenterad i tävlingsinlägget. Gå in och se om du blev den lyckliga vinnaren! Om inte dyker det upp flera fina tävlingar fram till jul så var inte ledsen 🙂

Kommentera