Tampons for free

Ett nytt VIP-paket!

130721

 

När vi kom hem från Öland så väntade ett nytt VIP-paket från Reddville/Tampons for free på mig. 🙂

Denna här gången är det i samarbete med Cyklo-F som är ett receptfritt läkemedel för dig som vill minska din mens. Det finns många kvinnor som har riklig mens och det är inte alltid så roligt, jag har själv tänkt att prova dessa då jag blöder mycket pga att jag äter blodförtunnande medicin men i bipacksedeln så står att de som går på just sådan medicin inte skall äta Cyklo-F.

Paketet innehöll (förutom tamponger) SB12 Boost tuggummi, informationsbroschyr om Cyklo-F, Sensual Balans, Lactal Balans och kosttillskottet Mitt val för kvinnor.

Ett väldigt trevligt paket med lite gott och blandat i. 😉

Man kan just nu få 30% rabatt på Cyklo-F hos Apotea.se.
Ange bara kampanjkoden Cyklo-F så dras rabatten av i kassan!

 

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Men vilka roliga vip paket du får!! 🙂
    Kram

Kommentera