Buzzador

En ny favorit!

Häagen-Dazs Salted Caramel

 

En såå god glass, en helt fantastisk afton

Häromdagen så berättade jag ju att jag var med i två Buzzador-kampanjer just nu och nu är det dags att berätta om den andra – det är nämligen Häagen-Dazs nya glass-smak ”Salted Caramel”.

Jag blev riktigt glad över att komma med i den här kampanjen –
vem älskar inte glass liksom?! 😉

Jag hade stora förväntningar på glassen och jag kan säga så här; den infriade förväntningarna mer därtill och att ha jordgubbar till glassen, det kan jag verkligen rekommendera – det blev en glassupplevelse utan dess like och jag har helt klart en ny favoritsmak på glass!

Vill du också registrera dig som Buzzador och få chansen att testa nya produkter på marknaden helt gratis så följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig.
(Mitt användarnamn som Buzzador är carolina_1979)

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden carolina_1979 till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador carolina_1979 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Carolina

About Author

admin

Kommentera