Shopping/ShoppingtipsVårt Hus

Beställningen är gjord!

Camilla_soffbord_kvadrat_vit_4932 (1)

 

En ny soffa kräver ju ett nytt soffbord, jag har verkligen sökt med ljus och lykta efter varenda butik som säljer soffbord och jag hittade ett som hade ett bord som var i klass med detta som jag blev kär i vid första ögonkastet, men då en beställning lades på det fick jag besked om att det var slut på lagret och inte skulle komma in igen.

Har tittat runt men inte funnit något bättre så till slut så gick tankarna tillbaka på det första bordet, bordet jag såg redan när vi beställde soffan och igår kunde jag inte längre motstå det – utan fingret ”råkade” klicka på köp så bordet på bilden är på väg hem till oss.

Det kommer bli såå bra! 

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Snyggt! Varifrån?
    Har kikat länge efter ett soffbord i den stilen och det där skulle jag vilja kika närmare på… 😉

Kommentera