Om mig själv

Så lättad!

Bild från Google

 I måndags så skrev jag ju då tenta, det var tenta 4 av 4 och jag var sjukt nervös! Jag tyckte inte att jag hunnit plugga tillräckligt mycket och när väl tentan hamnade på skrivbordet framför mig så snurrade det bra i huvudet, en del saker var jag helsäker på men det var också en del jag var osäker på…

Sedan dess har vi fått vara i ovisshet, magkänslan sade att det gick åt skogen och när jag fick höra att vi fick ha 7 fel som max för att bli godkända så var jag säker, jag skulle garanterat ha 8 fel, och jag tillochmed drömde om just det.

Idag fick vi dock resultatet, när vi fick höra att det var 3 stycken som inte klarat tentan så var jag säker på att jag var en utav dem… när tentan återigen landat på skrivbordet framför mig bläddrade jag långsamt och till sist kom jag till sista sidan, där ”domen” var… jag hade 3,5 fel och var alltså GODKÄND!

Den lättnaden jag kände då, den går inte att beskriva – jag har nu alltså klarat alla 4 tentorna och har bara en sak kvar att oroa mig för, självaste licensieringen.

Om exakt en månad idag så vet vi, om jag klarat hela utbildningen eller ej.

Håll gärna en tumme eller två för mig framöver! <3

Carolina

About Author

admin

7 Kommentarer

 1. jo det förstår jag att du vill. Inte kul o åka själv hela vägen. Har du hittat nån roomie? Ska inte Sandra åka då? Annars kan du ju alltid fånga upp mig i ödeshög så har du sällskap en liten stund iaf 😉

 2. Ja, det tycker jag att man ska göra 🙂 Så länge det går att hitta någon ägare, annars får man lämna in saken hos polisen 🙂

  Förresten, du ville veta vad det var i paketet, kika på min instagram några bilder tillbaka. Ett ljus 😀

  KRAM

 3. Grattis! Bra jobbat!
  Håller tummarna! 🙂

 4. Caroline L

  Grattis! 🙂

 5. Grattis! Vad är det du läser till?

Kommentera