Blogg-hippa för Fröken M

Boendet; Blogger’s Inn!

Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som fick förmånen att få ha det fantastiska rummet Blogger’s InnScandic Rubinen i Göteborg som vårt boende under helgens blogg-hippa, inte bara en natt utan två helt fantastiska nätter! 🙂

Rummet, eller ska man säga rummen kanske bestod utav ett sovrum och ett vardagsrum, dessutom var det ett gigantiskt badrum! Vi hade dessutom en fantastisk terass utanför som man kunde komma ut till i båda rummen, att se ner på Avenyn från vår terass på våning 7 var minsann inte fy skam! 😉

Jag och Michaela sov i sovrummet och Sofia o Sandra delade bäddsoffan i vardagsrummet. 🙂

Vardagsrum

Godsaker väntade på oss när vi kom till rummet

En del av sovrummet

Den fantastiska ”prinsess-sängen”

En del av badrummet, där fanns både dusch och badkar

Jag vill också passa på att tacka den fantastiskt trevliga personalen på hotellet för ett jättebra bemötande!

Carolina

About Author

admin

6 Kommentarer

 1. Jag måste ju fråga en sak- när du fixade boendet på hotellet… Angav fu någon jobbrelaterad anledning till varför du ville låna rummet eller räckte det med en liten motivering till varför? Skulle va då kul o kunna låna rummet- men det står ju attan ska ha jobbrelaterad anledning till att låna läste jag nånstans 🙁

  Hoppas allt är fint!

 2. Ser väldigt härligt ut!!!

 3. Vilken lyx att få bo så fint!!

  Kram

 4. Vilken härlig helg ni verkar ha haft!!
  Hotellrummet ser verkligen ut att vara super fint 😉

  kram kram

Kommentera