FamiljenJag vann!

Vi kör en repris…

Världens tuffaste pirat 😉

… ja, på gårdagen alltså!

Jag är ledig idag också och tog igår kväll beslutet om att låta barnen vara lediga idag också, jag hade först tänkt dem vara några timmar på dagis för att Isabella skulle få följa med på teater men egot tog över och jag ville ha en extra mysdag med mina små hjärtan, man får passa på när man kan! <3

Även idag kommer det bära av mot Sahlgrenska för en ny ljusbehandling, undrar om de kommer kunna höja dosen idag eller om det blir samma som igår, jag blev nämligen lite röd efter gårdagens ”solning” så vi får väl se vad de säger. 🙂

Jag möttes också av ett trevligt besked här på morgonkvisten, jag har vunnit ett ursnyggt träningslinne från Erikasfitnesshop inne hos Beatrice, mamma till skrutten Robin! Det kommer väl till pass här hemma, jag har sagt det förr men nu får det vara nog, nu SKA jag ner i vikt så jag kan se mig i spegeln med ett leende igen!

Ha en riktigt härlig tisdag! 

Carolina

About Author

admin

6 Kommentarer

 1. ja fy, jag är så sjukt mör kan jag väl säga. Å ännu är det många dagar kvar på denna vecka. Men det är ju bara att bita ihop. Nu är det värsta överstökat iaf.

  Fin han är som pirat! Är ett riktigt roligt tema, försöker övertala Theo till att vara det istället för spiderman. haha. Vi har ju piratkläder hemma dessutom. Men nja, det går sådär.. 😛

 2. Grattis till vinsten! Brukar vara lite lättare att få till träningen med snygga träningskläder. 🙂

 3. Härligt med vinst, grattis!
  Det gäller verkligen att passa på att mysa lite extra när man kan 🙂

  kram kram

 4. Grattis till vinsten du med! 😀

  Hihi ja tack, helt sjukt att vinna allt det där. 😀

  kram

 5. VAd roligt med vinst, grattis 🙂
  Hoppas ljusbehandlingen hjälper. Kramar

 6. Cissi

  Grattis till vinsten och vad hjärtligt med en hemmamys dag

Kommentera