EventSpot and Tell

En fantastiskt fin kväll!

Igår så hade vi en riktigt trevlig och mysig kväll som gick i tennisens och vinets tecken, det kändes som en riktigt bra start på min semester! 🙂

Jacob’s Creek är huvudsponsorer till Swedish Open i Båstad och tack vare
Spot and Tell så fick vi denna fantastiska kväll tillsammans.

Jag har själv aldrig varit något tennis-proffs utan snarare långt därifrån men visst har man drömt och fantiserat och undrat hur dessa stjärnor har det när de ”badar” i pengar och blir bortskämda på alla möjliga vis. Själv har jag besökt Båstad men aldrig just för att gå på Swedish Open, det hade dock varit väldigt kul att få chansen att få komma dit just när tennisen är för att uppleva hela atmosfären, skulle gissa på att det är en häftig stämning! 🙂

Tillbaka till gårdagen då, jag bjöd in personer som stod mig nära, nämligen maken min, min bror och min brors flickvän – de kändes som ett jättebra val, jag tyckte att också de förtjänade att få vara med och fira som en tennis-stjärna! 🙂 Vi umgicks, åt en massa god mat som vi fick caterad till oss från Malins Skafferi och så drack vi vin såklart, vi hade väldigt trevligt timmar som gick alldeles på tok för fort!

Vårt vin för kvällen var Jacob’s Creek Sparkling Rosé, ett mycket bra val –
och väldigt gott!

Dukningen piffades lite extra med snygga svettband för handlederna.

En riktig tennis-stjärna har såklart alltid en handduk till hands. 😉

Den fantastiskt goda maten – vi var alla såå nöjda!

Kvällens vin.

Skål!

Även stjärnor måste få ”synda” – till dessert bjöd jag på en kladdig citronkaka
(som jag hade bakat).

Receptet hittade jag i Annikas blogg

TUSEN TUSEN TACK till Spot and Tell och Jacob’s Creek för en helt fantastisk kväll!

Carolina

About Author

admin

5 Kommentarer

 1. Va gott! Och härligt att få bli lite borskämd 🙂
  Kram

 2. Åh så mycket gott ni fick kvällen till ära! KRAM!

 3. Jäklar vilken rolig kväll!O så läcker dukning!
  själv har man vart i Båstad 3 ggrunder tennis veckorna.SÅ jäkla roligt!
  Även om det vimlar av backslicks.. ha ha ha KRAM

 4. Åh, kul att du snappade upp receptet 🙂 Visst var den gooood? 🙂
  För övrigt verkar ni haft en toppenkväll! 🙂

Kommentera