AllmäntBloggbussen 2011

Bloggbussen 2012

De flesta utav Er kommer säkert ihåg äventyret jag och Oliver var på förra året, Bloggbussen 2011 – resan har en egen kategori här i bloggen så har ni missat att läsa om det så ta gärna en kik, det var en underbar upplevelse!

Nu har tävlingen om platser till Bloggbussen 2012 dragit igång och jag skulle bli såå glad om jag och Oliver fick följa med, vi behöver verkligen egen tid tillsammans och vill ha riktigt barnsligt skoj – men för att få det så behöver vi DIN hjälp!

Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012!

Allt vi vill ha är klick på den här gröna knappen, en röst per ip-nummer och dag gäller så har ni flera datorer (på arbete osv) samt mobiltelefoner så vore vi väldigt tacksamma för alla klick vi skulle kunna få. 🙂

Och är du själv anmäld, hojta till – jag lägger såklart gärna röster på dig också! 🙂

Carolina

About Author

admin

3 Kommentarer

  1. Nu har jag också anmält mig. Så lägg gärna din röst på EN POJKMAMMAS VARDAG 😉
    Kram

  2. Åh kanske jag ska anmäla mig och Edvin ?!
    Men jag var säker på att barnet skulle vara över 6 år ?
    Kram

Kommentera