FödelsedagIsabellaShopping/Shoppingtips

Isabella önskar sig:

Molo har nu släppt sina vårnyheter och när man tittar runt inne hos Babyshop så är det ju svååårt att inte bli kär!

Babyshop har dessutom just nu fraktfritt på alla beställningar, kan ju inte bli bättre och Isabella fyller ju snart 3 år… 😉

Molo – Cheri Waterpaint

 

 Molo – Regina Cats

 
Molo – Joshlyn Rabbit Rose

Isabella skulle gärna vilja ha storlek 98/104 på de plagg som är i dubbelstorlek och storlek 104 i de som är i enkel storlek. 😉

Carolina

About Author

admin

9 Kommentarer

 1. Tack för att du tog ”kritiken” på rätt sätt. För det är verkligen inte elakt menat, utan det är bara så som jag känner. Och utifrån det du beskriver så förstår jag hur det har blivit som det har blivit. Jag hoppas verkligen att du hittar tillbaka till blogglusten och skrivglädjen! För jag har uppskattat att läsa din blogg! Ta hand om dig, och hoppas att du mår bättre snart igen! (ett tips är att blogga av sig lite sämre känslor, det brukar jag göra, och det känns faktiskt lite (om än lite)lättare efteråt) (men jag förstår också om du inte vill lägga det i bloggen).

 2. Jag tycker det är så tråkigt att din blogg kommit att handla om tävlingar, reklam och tips till största del. Det är sällan det är något inlägg om vad ni gör, barnens utveckling, tankar eller känslor. Förstår att du tjänar bra på att ha bloggen som den är nu. Men jag orkar inte med att läsa längre. Och jag förstår att det inte gör dig något att förlora en läsare, i den stora massan. Men jag ville ändå berätta vad jag tycker innan jag lämnar bloggen. Om du nu skulle vilja veta.

 3. Var gärna med och tävla om ett doftljus massage hos mig: http://vanitas.blogg.se/2012/january/vinn-ett-klinta-doftljus-massage-fran-grindst.html

  Ha en härlig helg!

 4. Fina kläder =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling, perfekt för dig som har barn =)

 5. aha, då delar vi nästan födelsedag hon och jag… Här äter vi tårta den 20:e 🙂

 6. Riktigt fina kläder ! När fyller lilla fröken ? 🙂
  Kram

 7. Vilka fina plagg! Klänningen var ju supersöt 🙂

Kommentera