Julkalender 2011

Julkalender 2011 – 24 December: Vinn en valfri bok från Lilla Fjärilen Design!

I min Julkalender kan du spara pengar genom att vinna julklappar till dig själv eller nära och kära! I samarbete med flera olika företag lottar jag ut vinster till stora och små. Om du precis hittat till min blogg kan du lägga till mig på Bloglovin’ så du inte missar de kommande tävlingarna!

Adventsutlottningarna är lite större, dem kan man tävla i under 1 veckas tid, den aktuella adventsutlottningen ligger under ”Tävla hos Carolina1979” –
övriga utlottningar pågår ett dygn.

Vinnarna presenteras längst ner i tävlingsinläggen samt på bloggens Facebooksida!

24 December 2011: I dagens lucka kan ni vinna en valfri bok, sponsor till detta fantastiska pris är Lilla fjärilen design!

Tävlingsuppgift: För att vara med och tävla räcker det att du berättar varför du skall vinna dagens julklapp och berättar vilken bok du vill vinna från Lilla fjärilen design?
Glöm inte kontaktuppgifter så att jag kan kontakta dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren!

 

Det går att delta i utlottningen fram till klockan 23.59 ikväll,
vinnaren presenteras under morgondagen.

Vill ni tipsa om tävlingen på er blogg eller facebook så vore det såklart jättegulligt, det är ju kul om det sprids ytterligare – men det är inget måste för att vara med och tävla!

 

Tävlingen är avslutad och en vinnare är framtagen!
GRATTIS Anette Jonsson!
Maila mig (carolina.ahsberg@telia.com) din adress och vilken bok du vill ha så vidarebefordras det till Lilla Fjärilen Design.

Carolina

About Author

admin

27 Kommentarer

  1. Ohh vad glad vi blev nu!! Mailar dej om en liten stund eller i morgon för nu ska vi äta lite apelsinris.

    Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

  2. jag skulle vilja vinna ”Till mamma”. Det är allt för sällan man visar sin mamma lite vardaglig uppskattning så detta vore ett underbart sätt. Skulle gladeligen åka dit en vanlig vardag med denna bok och en bukett blommor – bara för att hon är just HON!

    kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

Kommentera