Julkalender 2011

Julkalender 2011 – 20 December: Vinn ett presentkort från cb kids!

I min Julkalender kan du spara pengar genom att vinna julklappar till dig själv eller nära och kära! I samarbete med flera olika företag lottar jag ut vinster till stora och små. Om du precis hittat till min blogg kan du lägga till mig på Bloglovin’ så du inte missar de kommande tävlingarna!

Adventsutlottningarna är lite större, dem kan man tävla i under 1 veckas tid, den aktuella adventsutlottningen ligger under ”Tävla hos Carolina1979” –
övriga utlottningar pågår ett dygn.

Vinnarna presenteras längst ner i tävlingsinläggen samt på bloggens Facebooksida!

20 December 2011: I dagens lucka kan ni vinna ett presentkort på 150 kronor, sponsor till detta fantastiska pris är cb kids!

Tävlingsuppgift: För att vara med och tävla räcker det att du berättar varför du skall vinna dagens julklapp och berättar vilket din favoritprodukt är hos cb kids?
Glöm inte kontaktuppgifter så att jag kan kontakta dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren!

 

Det går att delta i utlottningen fram till klockan 23.59 ikväll,
vinnaren presenteras under morgondagen.

Vill ni tipsa om tävlingen på er blogg eller facebook så vore det såklart jättegulligt, det är ju kul om det sprids ytterligare – men det är inget måste för att vara med och tävla!

 

Tävlingen är avslutad och en vinnare är framtagen!
GRATTIS Katarina Strömberg (utan blogg)!
Maila mig (carolina.ahsberg@telia.com) dina kontaktuppgifter så vidarebefordras dem till cb kids.

Carolina

About Author

admin

29 Kommentarer

 1. jag är gärna med. favoriten är http://cbkids.startaebutik.com/eggkids-pyjamas-sven-stl-7480110116-p-209.html?cPath=2
  anledningen till att jag vill vinna är för att vi försöker spara in på utgifterna nu pga en del omständigheter som drabbat oss nu det sista, och en sån här pyjamas vill jag verkligen ha till alla grabbarna. Det handlar om 675kr på tre pyjamasar – så 150kr gör ju faktiskt en del!

 2. Katarina Strömberg

  Jag vill gärna vinna ett bidrag till den fina dockan Cicci från Rubens Barn. Dockan skulle jag ge till min son Vincent, snart 4 år. Tycker att dockan är så fin, liknar mig lite när jag var barn. Den är inte så plastig och tillgjord som många andra dockor, utan naturlig och kramgo.

 3. Christina,4 barns mamma och mormor

  Jag är gärna med!
  Om jag har turen att vinna väljer jag dessa:http://cbkids.startaebutik.com/sulman-gummistovel-ludde-bla-stl-2235-p-142.html
  Jag lägger till förstås.Jag köpte ett par stövlar förra julen som jag blev så nöjd med.
  Christina Kaakinen
  stina38_@hotmail.com

Kommentera