Julkalender 2011

Julkalender 2011 – 17 December: Vinn ett presentkort på 300 kronor från Princess Potion!

I min Julkalender kan du spara pengar genom att vinna julklappar till dig själv eller nära och kära! I samarbete med flera olika företag lottar jag ut vinster till stora och små. Om du precis hittat till min blogg kan du lägga till mig på Bloglovin’ så du inte missar de kommande tävlingarna!

Adventsutlottningarna är lite större, dem kan man tävla i under 1 veckas tid, den aktuella adventsutlottningen ligger under ”Tävla hos Carolina1979” –
övriga utlottningar pågår ett dygn.

Vinnarna presenteras längst ner i tävlingsinläggen samt på bloggens Facebooksida!

17 December 2011: I dagens lucka kan ni vinna ett presentkort på 300 kronor, sponsor till detta fantastiska pris är Princess Potion!

Tävlingsuppgift: För att vara med och tävla räcker det att du berättar varför du skall vinna dagens julklapp och berättar vilken som är din favoritprodukt hos Princess Potion?
Glöm inte kontaktuppgifter så att jag kan kontakta dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren!

 

Det går att delta i utlottningen fram till klockan 23.59 ikväll,
vinnaren presenteras under morgondagen.

Vill ni tipsa om tävlingen på er blogg eller facebook så vore det såklart jättegulligt, det är ju kul om det sprids ytterligare – men det är inget måste för att vara med och tävla!

 

Tävlingen är avslutad och en vinnare är framtagen!
GRATTIS liselotte!
Maila mig (carolina.ahsberg@telia.com) dina kontaktuppgifter så vidarebefordras de till Princess Potion.

Carolina

About Author

admin

41 Kommentarer

 1. Anna

  http://www.princesspotion.se/kropp-hudvard/6-sigrids-creme.html är favoriten

  för att jag känner mig allt annat än prinsesslik just nu och behöver lite make-over för att kunna glittra och glimma till jul

 2. Jag skulle vilja vinna för att det är faktiskt lite på tiden att jag unnar mig själv nåt nu och inte bara gubben och ungarna. Även då jag vinner saker är det ofta till barnen eller gubben – så detta vore ju perfekt till MIG! <3

  Favoriten (eller den produkt jag är mest nyfiken på) är http://www.princesspotion.se/ansikte-hudvard/12-ansiktsrengoring.html

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 3. Caroline

  I mitt jobb tvättar jag händerna ofta och får sprickor på knogarna. Nu under vintern blir torrheten ännu värre och ”vanliga” handkrämer är i princip värdelösa. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle Sigrids Creme beställas och förhoppningsvis skulle jag slippa all värk och sveda.

  http://www.princesspotion.se/kropp-hudvard/6-sigrids-creme.html

  GOD JUL!

 4. Jag skulle vilja vinna ansiktsolja havstorn som jag kan trösta mig med då jag håller på att insjukna i min 3dje halsfluss på mindre än 2 månader.

 5. Elsa J

  Jag har letat länge efter en duschcreme som inte torkar ut min känsliga hud. Min favorit blev http://www.princesspotion.se/4-duschcreme.html Om jag vinner får jag se om den uppfyller mitt krav.

 6. Marie L-M

  Jag skulle vilja vinna ansiktsvatten apelsinblom, skulle passa
  min dotter som har lite känslig hud, alldels utmärkt!
  Mvh Marie

 7. Jag är gärna med. Jag är så otroligt torr och har väldigt svårt att hitta någon creme som passar mig. Vore kul att få prova den här

  http://www.princesspotion.se/ansikte-hudvard/2-ansiktscreme.html

  Har delat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/december/princess-potion-1712.html

 8. Vill gärna vinna, är så dåligt på att ta hand om mig och min hud så voer perfekt att få lyxa till det lite för sig själv. Denna är min favorit; http://www.princesspotion.se/ansikte-hudvard/2-ansiktscreme.html

 9. Lidda

  Jag skulle vilja http://www.princesspotion.se/ansikte-hudvard/2-ansiktscreme.html, kvalitets ansiktscreme är alltid bra att ha.

 10. Jag vill vinna därför att det är så härligt med lite lyxiga produkter som man inte skulle ha råd med annars, om man inte vann.
  Min favoritprodukt är http://www.princesspotion.se/kropp-hudvard/6-sigrids-creme.html

 11. Jag är med och skulle köpa: http://www.princesspotion.se/ansikte-hudvard/2-ansiktscreme.html för att jag är en riktigt torrboll så det skulle vara perfekt för mig att få vinna denna ansiktskräm.

  Min favoritprodukt är dom dära små Presentförpackningarna, tyckte dom var söta och självklart en bra julklapp/present att ge bort till någon tycker ja..

 12. Pernilla

  Om jag vann så skulle jag använda presentkortet till att köpa Sigrids creme. Mina stackars hälar är i uruselt skick.

 13. Jag skulle så gärna vilja prova den här: http://www.princesspotion.se/ansikte-hudvard/12-ansiktsrengoring.html
  Jag hoppas vinna för att unna saker till mig själv =)

 14. Jag vill vinna för att det är viktigt att ta hand om fodralet och inte bara innehållet!

  Favoriten är nog http://www.princesspotion.se/4-duschcreme.html

Kommentera