Julklappssäcken 2011

Julklappssäcken 2011!

Nu mina kära vänner tänkte jag starta upp något jag tror/hoppas ni kommer att gilla –
jag har nämligen med hjälp av en hel rad underbart generösa företag skramlat ihop en ”Julklappssäck” som jag tror kommer att passa mina läsare alldeles utmärkt och värdet på den här ”Julklappssäcken” är minst 7000 SEK!

Den här kan nu någon utav Er vinna – visst ska det bli kul?? 😉

”Jag tävlar om en ”Julklappssäck” som innehåller priser som är värda minst 7000 kr hos Carolina – var med och tävla du också”

*Onyxsweden.se sponsrar med ett armband från Snö of Sweden!
*Sovtex sponsrar med en urläcker prydnadskudde!
*Wigglekart sponsrar med en Wigglekart i valfri färg!
*Loveko sponsrar med Lulu’s choklad kroppssmör och fyra stycken lypsyl!
*Ljuskraft sponsrar med ett värmedjur (kanin)!
*Karin Herzog sponsrar med ”Essential Mask”!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Kalaslagret sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Lilla Fjärilen Design sponsrar med en valfri bok!
*Buaknallen sponsrar med en stor, härlig nallebjörn!
*Crocs.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor och ett ”give away-kit”!
*Barnkalaset.se sponsrar med ett valfritt kalaspaket (tallrikar, muggar och servetter)!
*MyHeart.se sponsrar med ”52 romantiska veckor”!
*Leklandet.se sponsrar med ett glasscafé!
*Alvaboden sponsrar med ett ursött babygym!
*Canvastavlor sponsrar med ett presentkort på 600 kronor!
*Qpix sponsrar med ett presentkort på 400 kronor!
*Smultronbyn sponsrar med ett munspel och ett smyckeset!
*Smyckesboxen.se sponsrar med ett charmsarmband med en berlock!
*Ekoleko sponsrar med en stor påse playmais!
*Onetex sponsrar med ett presentkort på 300 kronor!
*Cutiepie.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor!
*Frank&Poppy sponsrar med en valfri tröja från sin nya kollektion!
*Lollopard sponsrar med en mobilsocka!
*Textilonnet.se sponsrar med en valfri gardin!
*Gunry sponsrar med en Bodybutter, en bodyscrub och en facescrub (oliv)!
*Nilma sponsrar med en personlig namntavla!
*Vindagården sponsrar med en Leporello!
*Fröken M sponsrar med 2 st trälyktor, 2 st gräddbakelser och 1 väska!

———————————————————————————————————-

För att delta i tävlingen:
* Motivera varför du vill vinna!

* Kopiera bilden samt all text fram till strecket här ovan, lägg in det i din blogg – se till så att alla länkar fungerar! Lämna sedan här direktlänk till ditt inlägg, namn, e-post och bloggadress.


Har du ingen blogg?

* Motivera varför du vill vinna!

* Tipsa minst 3 vänner om tävlingen via e-post – bifoga bilden ovan samt all text och skicka en kopia till mig (carolina.ahsberg@telia.com) så jag ser att det är riktigt gjort.
Lämna sedan här en kommentar om att du tipsat via e-post, namn och e-post. 

 

Vinnaren utses med hjälp av en jury bestående av
Caroline på Carolines Smyckeskrin, Sandra på Kalaslagret, Mia på FrökenM och jag själv.

Tävlingen avslutas på självaste Julafton (2011-12-24) klockan 21.00!
Lycka till!

För en liten guldstjärna i kanten får Ni gärna tipsa om tävlingen på Facebook!

Carolina

About Author

admin

157 Kommentarer

 1. http://pusselpuzzel.blogg.se/2011/december/tavlar-om-denna-underbara-sack.html
  Här är länk till min blogg.

  Vill gärna vara med och vinna denna underbara säck för att jag kan sprida julglädje vidare till min familj samt till mig. Som tvåbarnsmamma till två små prinsar hinner man inte unna sig själv så mycket som man önskar. denna jul har jag önskat mig en ny bok som jag hoppas tomten kommer med. men i denna säck finns det massor som skulle göra mig så lycklig 🙂

  MVH, Hanna

 2. men gud det står ju helt still. har ja motiverat ??
  ja har ju delat, men minns inte om ja skrev att ja va med. suck
  ja kör en gång till. å har ja redan tävlat kan du stryka detta.
  skyller på trötthet! 😉

  vill vinna denna till hela min familj och vänner. finns ju så mkt att dela med sig av. sen skulle ja behålla några till mig själv och unna mig själv lite. bli lite glad av det, även om saker inte är allt..

  god jul!!!

  (tipsar igen på fb)

  krams

 3. Petra L

  Oj, hur ska man börja motivera? I säcken finns ju något för alla jag känner och älskar, helt enkelt. Ett värmedjur till sonen, armband till mamma, babygym till lillan som kommer i januari, listan kan göras lång. Själv skulle jag förmodligen sno åt mig Gunrys sponsring, men resten skulle komma så många tillgodo, och skänka glädje åt alla som kan behöva en del av den. 🙂

  Tipsat via email.
  Petra
  petralosonci@hotmail.com

 4. Hej, jag är gärna med och tävlar om denna underbara julklappssäck! 😀

  Jag vill verkligen vinna denna säck för att skämma bort mig själv, som mamma, som sambo och som student. Det är inte ofta man har pengar över varje månad att unna sig själv något, speciellt inte när man är student.
  Jag hoppas även få vinna denna säck för att i samma veva som jag får skämma bort mig själv även skämma bort dottern men en hel del nya saker. Jag skulle bli oerhört lycklig över vinsten och få full mer energi så jag klarar av den nya terminen i skolan som börjar efter nyår.

  Håller mina tummar och tår att denna julklappsäck jag får! 🙂

  Bloggat här: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/december/julklappssacken-2011-hos-carolina-d.html

  God Jul!
  Önskar Sandra

 5. Jenny Jonsson

  Motiveringen-
  Vill helt enkelt dela denna härliga säck med mina underbara barn 🙂 Pga sjukskrivning en längre tid sedan en trafikolycka har ekonomin blivit väldigt dålig rent ut sagt, vilket tyvärr påverkar barnen ganska mycket. Har försökt vara så ärlig jag bara kan för de små om hur det ligger till, och försökt förklara att julen kommer bli lite annorlunda i år. Mindre julklappar osv vilket de förstås blivit väldigt ledsen för, vilket jag förstår. Säcken skulle lysa upp tillvaron litegrann! Massa smått o gott för både mig och mina älsklingar som vi kan glädjas åt..

 6. Jenny Jonsson

  Hej Carolina!
  Har precis tipsat några av mina nära och kära om Julklappssäcken via mail- skickade även dig en kopia! Har tyvärr inte facebook, hoppas på en chans till vinst ändå 🙂

  Hälsningar Jenny

Kommentera