Smartphoto Testpanel

Ett julklappstips!

Ett espresso-set med de små älsklingarna är ju ett perfekt julklappstips! <3

Jag ingår i Smartphotos testpanel och har nu fått testa min andra produkt, det blev ett espresso-set med foto på mina små hjärtan, de två kopparna är gjorda i keramik vilket garanterar livslång njutning och det gillar ju jag såklart!

När man väljer att beställa ett espresso-set så får man börja med att välja bakgrund på kopparna, det finns flera olika att välja på och det var svårt men valet föll till slut på detta gråa med det fina hjärtat, passar utmärkt till mina hjärtan! 😉
Därefter laddar man upp fotot man valt att använda och dessutom kan man då välja att skriva en liten text på kopparna, jag valde barnens namn och året som fotot är taget. 🙂

Resultatet av mitt espresso-set ser ni ju på bilden här ovanför och jag är riktigt nöjd,
det är jättefint!

Den här gången fick jag dessutom sätta Smartphotos kundtjänst på prov eftersom en kopp var skavd och ett fat var helt brutet när jag fick min leverans, mailade om mitt problem på kvällen och fick svar på morgonen efter, de bad mig maila över foto på mina skadade produkter så att de fick visa de som packar, för att kunna göra det bättre framöver, därefter satte de igång att producera nya varor till mig, några dagar senare låg ett nytt paket i brevlådan, med bättre packmaterial och hela produkter, en stor guldstjärna till kundtjänst som skötte allt så smidigt och serviceinriktat, det gillas! 🙂

De här espresso-setet kommer vi att ge bort som present,
men till vem kan jag ännu inte avslöja! 😉

Vad är Smartphoto?
Jo, Smartphoto är det nya namnet på Extrafilm, Smartphoto är en fotobutik på nätet där man kan beställa allt från canvastavlor, till fotoböcker, vanliga fotokopior och mycket mer!

Carolina

About Author

admin

Kommentera