HemmaSpotting Kungsörnen Cupcakes

Hurra, jag har blivit utvald!


Bild lånad från Spot and Tell

Häromdagen fick jag ett mail om att jag blivit utvald att delta i en HemmaSpotting med Kungsörnen Cupcakes!

Jag kommer nu i veckan få ett paket Kungsörnen Cupcakes och sedan är det fritt fram att sätta igång och se vad man kan hitta på med detta, det ska bli jättekul det här och jag ser verkligen fram emot det, hoppas ju såklart på att kunna få till några snygga, kreativa skapelser utav det hela också. 🙂

Behöver jag säga att jag just nu längtar efter rolig post?! 😉

Carolina

About Author

admin

3 Kommentarer

  1. Ooh, vad spännande!

  2. åh va skoj !! vi ska få testa kronfågel deli och jag håller tummar och tår för att jag även får testa santamaria tapas från buzzador 🙂 Kram

  3. Oj vad roligt! Grattis min vän! Spännande att se resultat sen! Kraam!!

Kommentera