Buzzador

Inbjudan till ny Buzzador-kampanj!

Jag har fått ännu en ny kampanjinbjudan från Buzzador!

Det är tidningen allas som är aktuell den här gången, min mamma har prenumererat på den tidningen så länge jag kan minnas och därför har ju även jag gjort lite titt i tidningen då och då, och det är en tidning jag tror att jag skulle gilla att läsa regelbundet!

Hoppas nu verkligen att jag kommer med i kampanjen!

Vill du också registrera dig som Buzzador och få chansen att testa nya produkter på marknaden helt gratis så följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig.
(Mitt användarnamn som Buzzador är carolina_1979)

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. nettan

    Jag har skrivit in mitt namn, användarnamn, skype namn m.m men jag kan inte logga in och det fanns ingenstans där jag kunde skriva ditt namn. Brukar man få ett email efteråt som bekräftelse?
    Skulle gärna vilja tipsa att det gått via dig men jag vet inte hur. Jag ligger lågt ett tag så får jag se om det kommer någon mail , jag skulle också gärna vilja vara Buzzador särkilt till tidningen Allas.

    enkla nettan

Kommentera