Smartphoto Testpanel

Ett minne från den här sommaren…

Ett vackert minne från sommaren 2011, tack Smartphoto!

Jag ingår i Smartphotos testpanel och har nu fått testa min första produkt, det blev en PosterTavla i storlek 20×30 cm, en PosterTavla är en högkvalitativ laminerad bild som fästs på en hård platta, jag var lite skeptisk innan jag fick hem produkten men jag blev positivt överraskad, tavlan är väldigt snyggt gjord och kvaliteten känns toppen!

PosterTavlan kan man göra i flera olika varianter, den kan göras både som ett collage eller med ett enstaka foto/bild, i stående och liggande format och finns i flera storlekar. Att göra en PosterTavla är jätteenkelt, det är bara att välja ut den/de foton man vill använda och ladda upp – så enkelt att till och med ett barn kan klara av det, bokstavligt talat – min 4-åring satt nämligen och hjälpte till när jag gjorde min beställning. 😉

Resultatet av min PosterTavla ser ni ju på bilden här ovanför och jag är riktigt nöjd,
den är jättefin!
Vart vi ska ha den placerad vet jag dock inte riktigt ännu, men det lutar åt hallen eller i vårt sovrum – om vi nu inte ger den som present till min lillasyster som ska flytta till nytt inom kort. 🙂

Vad är Smartphoto?
Jo, Smartphoto är det nya namnet på Extrafilm, Smartphoto är en fotobutik på nätet där man kan beställa allt från canvastavlor, till fotoböcker, vanliga fotokopior och mycket mer!

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Svar:
    Oj då! Låter ungefär som min förlossning med Kevin, hans huvud var förstort för mitt bäcken så därför blev det snitt med honom.
    Men tur att allting gick bra i alla fall! ^^, hihi..

    Kramis!

  2. Jättefin! Jag är oxå med i smartphotos testpanel, börjar med nästa projekt;)

Kommentera