Bloggbussen 2011Familjen

Godmorgon världen!

Denna härliga bild fångade Petra på Oliver under vår resa med Bloggbussen 2011!

Nattpasset gick bra fram till 5-tiden imorse, då var det som att någon slog mig i huvudet – jag blev helt galet trött! Kämpade iallafall igenom de sista timmarna och sedan var det riktigt härligt att komma hem till sängen kan jag lova!

Kom upp för en stund sedan och har hämtat barnen på dagis, även Oliver hade visst varit trött idag och sovit länge, hoppas inte det påverkar läggningen ikväll bara, det är ju upp tidigt till dagis som gäller imorgon också. 🙂

Jag vill också passa på att gratulera härliga Ingela som vann titeln
Sveriges Bästa Barnsligt Skoj”-bloggare efter vår resa med Bloggbussen 2011!

Vad har ni hittat på idag?

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Tack Carolina!

    Det låter ganska jobbigt att jobba nattpass.

    Själv har jag fått lite feber och har mest vilat

    Kram

Kommentera