Bloggbussen 2011

En liten killes lycka!

Jag hade ju själv ingen kamera med mig inne på ”The Reef” eftersom vår inte tål vatten, jag var lite ledsen över det när jag såg hur roligt Oliver hade –
det ville jag ju såklart dokumenterat! 🙂

Som tur var hade rara Patricia en undervattenskamera, så hon fotograferade hejvilt där inne och jag bad henne att försöka fånga Oliver på några bilder också, vilket hon gjorde!

Oliver ÄLSKADE att vara på ”The Reef” – där hade han lätt kunnat stanna lääänge, både när vi skulle äta och morgonen efter när det var dags för frukost så tjatade han om att han ville bada mera – det får helt klart bli en heldag på ”The Reef” för oss framöver, så barnen kan få busa/bada så mycket de bara orkar! 🙂

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Hej.. Ville bara skriva att du har en schysst blogg med cool design.. Inspirerande.. Har själv startat en pappablogg om mitt liv och mina äventyr som ensamstående pappa till mina grabbar Leon och Mio.. Bröderna Brothers.. Kram Gabriel..

Kommentera