Bloggbussen 2011

Fårup Aquapark

Jag lovade ju att visa er bilder på andra delar av Fårup Sommerland också, den dagen vi var där så var det lågsäsong och dessutom var ju vädret inget vidare, det var grått, lite regnigt och ganska kyligt – men jag tänka mig, att en varm sommardag –
då är det här platsen man vill vara på!

Jag hoppas verkligen vi får möjlighet att utforska det här vid ett annat tillfälle,
det ser ju helt fantastiskt ut eller hur?! 🙂

Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Fårup Sommerland,
det är inget snack om saken,
där kommer ni helt enkelt ha barnsligt skoj!

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Åh, ni måste ha haf helt UNDERBARA dagar och jag an tänka mig att oliver är riktigt nöjd över upplevelsen !! Morgon är det änligen vår tur att åka iväg för lite vardagsliyx medan Viggo busar med farmor och farfar 🙂 kram

Kommentera