Bloggbussen 2011

Nordsöen Oceanarium

Vi lämnade Skallerup Klit vid 9-tiden imorse och då bar det av mot Nordsöen Oceanarium!

Strax innan vi kom fram så blev Oliver åksjuk i bussen och lyckades kräka ner hela sig – puh! Som tur var så var vi nästan framme så det var bara att sätta igång med sanering, han hade ju fått på hela kläderna och rara Camilla och Patricia hjälpte till att hålla skräppåsar och hämta nya kläder till Oliver i vår packning – ni var guld värda i en tuff stund! <3

Oliver sade direkt efteråt att ”nu mår jag bra mamma” och det kändes bra. Vi gick in och tittade på fiskarna, först på egen hand och sedan fick vi en guide och så fick vi gå på en häftig expidition där vi skulle samla stämplar, Oliver lyckade såklart med att samla alla 7! 🙂

Vi fick även se sälarna matas och sedan så avslutades besöket där med lunch, och Oliver åt MASSOR – det kändes riktigt skönt för inte förrän då vågade jag slå bort tankarna på eventuell magsjuka. 🙂


Många fina fiskar fanns det…


Och sjöstjärnor!


En ganska så platt fisk! 😉


En stoooor krabba hängde på väggen!
Kanske var det en landkrabba?? 😉


Det fanns en rolig båt att leka i, med bland annat en ruschkana!


Till lunch fick vi salladsbuffé…


… och fisk med pommes!
(Detta ÄLSKADE Oliver – han åt som sagt massor, det var riktigt kul att se! :-))

Vi är jättenöjda med vårt besök på Nordsöen Oceanarium, det var ett jättekul ställe att utforska och vi blev väl omhändertagna av personalen, sådant uppskattas såklart! 🙂

Efter besöket här så gick vi ut till bussen igen som skulle ta oss till Fredrikshamn och Stena Line, men innan vi gick på bussen så fick alla barnen en present av personalen från Stena Line, en jättefin Nicke Nyfiken-ryggsäck som innehöll överraskningar från de ställen vi besökt under vår resa – helt fantastiskt och barnen blev jätteglada! 🙂

Carolina

About Author

admin

Kommentera