Arkiv - Dag: 9 januari, 2018

FamiljenSponsrade inlägg

Spegel, spegel på väggen där…

~I samarbete med BGA Fotobutik~

Häromdagen när vi (läs mest jag) röjde ordentligt på Isabellas rum så uttryckte hon en önskan om att få ett ”nytt” rum – hon vill såklart ha kvar sitt eget men hon vill ha en makeover helt enkelt!

Rummet vill hon skall gå i rosa, hon vill ha rosa matta, rosa väggar, rosa möbler osv… och visst skall väl hon få bestämma mestadels själv men lite kommer nog mamman vilja bestämma också, jag tänker ju att hon behöver lite som bryter av allt det rosa och när jag hittade den här ljuvliga hjärtformade spegeln hos BGA Fotobutik och visade den för henne så var vi faktiskt (för en gångs skull) överens – en sådan skall få pryda väggarna i hennes rum!

Något annat jag verkligen gillade hos BGA Fotobutik är att man kan måttbeställa speglar!

Vi har ganska små ytor i vårt hus och inte alltför mycket plats att hänga upp saker men något jag verkligen saknar är fler speglar och med hjälp av denna shop så kan mina drömmar bli verkligen – helt kanon!

Att kunna bestämma vilken sorts spegel, hur stor och var den skall vara kommer ju numera vara vårt största problem och dessutom ett ganska angenämt sådant! 😉

Den här spegeln här nedan gillade jag verkligen, den passar stilen som är i vårt sovrum och dessutom är det en helkroppsspegel som går att välja i storlek ända upp till 150 centimeter vilket jag tycker är kanon, då jag arbetar i uniform så behöver jag kunna se så att uniformen är korrekt på och justera eventuella felaktigheter utan att behöva anstränga mig nåt större.

Frågan är väl dock om jag skulle få ha spegeln ifred, jag har ju ett litet charmtroll här hemma som älskar spegeln minst lika mycket som sin storasyster, vi får väl se vem som vinner ”spegelkriget”! 😉

Är Ni också på jakt efter speglar?
Kika in hos BGA Fotobutik ni med. 🙂

Carolina