Arkiv - Dag: 30 april, 2010

RabattkoderShopping/Shoppingtips

Dagens Shoppingtips; Funkybaby!

Det verkar dött ute i blogglandia denna Valborgsmässoafton så jag tänkte dela med mig av ett trevligt nyhetsbrev som landade i mailboxen för bara en liten stund sedan. 🙂

Hej alla vänner!

Idag har jag fått in en leverans med småfolk, bl a badkläder med klassiska äppelmönster till både pojke och flicka

I morgon är det 1 maj och det är en bra bit på vägen fram till sommar. Därför släpper jag nu en liten smygrea.

Jag lämnar 25 % rabatt på allt förutom de kläder som redan ligger på rea. Passa på nu att köpa de där plaggen du gått och sneglat på. Som vanligt är det fri frakt.

Erbjudandet gäller från idag fram till och med den 3/5. Rabatten räknas av automatiskt om du anger koden 1 maj i rutan för presentkortskod.

Ha en underbar helg!
Pernilla
http://www.funkybaby.se/

Såå mina vänner, shoppa på! Fyndar du?? Berätta gärna vad du köpt! 🙂

Carolina

FamiljenShopping/Shoppingtips

Mer rolig post!

Den här fick Oliver! (storlek 104)


Den här fick Isabella! (storlek 92)

När jag gick igenom mailen imorse så hittade jag ett från Ecoloco, trodde först det var ett ”vanligt” nyhetsbrev men det var det inte! 🙂

”Hej Carolina,
Ecoloco får snart in ett nytt ekomärke – holländska Imps & Elfs som vi är superförtjusta i.

Imps & Elfs produceras genom organisationen MadeBy, vilket gör att produkterna görs på ett schysst sätt i ekologiska material.

Vi gillar Imps rena och enkla stil med barnsliga inslag och fina detaljer. Välkommen till framtiden!

 Jag har skickat ett litet smakprov på Imps & Elfs härliga ekokläder till er. Hoppas att ni gillar det – och att det passar 🙂
The Future is Bright – The Future is Green!
 
Önskar er en riktigt härlig Valborgsmässohelg!
 
Glada hälsningar
Loa”

Och när jag hämtade in dagens post så låg där mycket riktigt post från Ecoloco där i, och innehållet ser ni på bilderna!
Kläderna känns jättemjuka och det är ett skönt material, superfina – blev verkligen jätteglad över denna oväntade present till mina små gullungar, plaggen är lite stora ännu – men det kommer de ju växa i såklart, ser fram emot att klä barnen i dessa mjuka fina kläder!
TUSEN TACK snälla Loa, och vi önskar dig en härlig Valborg! (Kan fortfarande inte svara på mail från min e-post så därför har det inte kommit ett personligt tack ännu)

Carolina

Familjen

Den sista April

Idag är det den sista April, alltså är det Valborgsmässoafton – trist väder är det ute, grått och regnigt – som vanligt skulle man väl kunna säga! 😉

 

Jag är hemma från jobbet idag också, mår fortfarande inte helt okej och tyckte det var bättre att vara hemma en extra dag eftersom jag verkligen MÅSTE vara helt frisk nästa vecka då jag har 3 dagars utbildning att gå på bland annat…

Det blir en lugn hemmadag för mig idag också alltså – kanske blir det till att börja lite smått med att flytta in Isabella i Olivers rum, ska bli spännande att se hur det går!

Verkar vara något knasigt med min e-post just nu också (kanske för att vi från och med imorgon byter bredbandsleverantör) – jag kan ta emot e-post men inte skicka något, lite lagom surt!

Kommer alltså att byta e-postadress och så men jag kommer skicka ut ett mail till alla jag har i min kontaktlista med min nya e-post så fort den är klar och självklart också skriva ut den under mina kontaktuppgifter här på bloggen – vill ju inte tappa bort er alla, varken läsare eller företag!

Har ni några roliga Valborgs-planer??

Carolina