Arkiv - Dag: 29 april, 2010

Familjen

En trött liten tjej

Lilla sessan sover sött…

Oliver och pappa J är ute på äventyr, och jag hade kvar Isabella här hemma eftersom hon var en trött liten tjej – jag och J kom dock överens om att jag inte skulle lägga henne förrän vid 19.30.

Isabella gick själv och satte sig i Olivers stol och ville titta på en film, Båten Elias – hon satt där så söt och tittade, jag gick ut i köket för att fixa lite och när jag kom tillbaka in till vardagsrummet – klockan 19.19 så möttes jag utav synen på kortet – lilla söta sessan var så trött att hon somnade sittandes i Olivers stol!

Det ser inte vidare bekvämt ut, men det funkade tydligen det också… 😉
Bar såklart in henne till sin säng och nu sussar hon sött där…

Carolina

Familjen

Jag mata Bella

Oliver matar sin lillasyster

Oliver kan få de mest lustiga idéer ibland… imorse efter han ätit smörgås så ville han dessutom ha yoghurt och flingor, vilket han såklart då fick – helt plötsligt så börjar han säga; ”Jag mata Bella”, ”Bella vill också smaka” och så tar han en sked med yoghurt och matar sin lillasyster..

Mina söta gullungar! <3

Carolina

Mina Tävlingar

Tävling i samarbete med Buaknallen!

Buaknallen är ett familjeföretag med en lång erfarenhet i leksaksbranschen.
Deras målsättning är att ständigt hitta nya roliga produkter till bra priser och att alltid ha snabba leveranser.

Det är med stort nöje jag nu kan presentera ett nytt samarbete, med ovan nämnda Buaknallen – en leksaksaffär som har det mesta som kan tänkas göra ett barn lycklig! 😉
En tävling dras nu då såklart igång, och vinsten är ett Presentkort på 300 kronor att shoppa loss för, trevligt va??

”Jag tävlar om ett presentkort på 300 kr hos Buaknallen! Tävlingen finns hos Carolina – skynda dig in och var med du också.” 

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med och tävla!

1 lott: Titta in hos Buaknallen, berätta i en kommentar till detta inlägg vad du skulle vilja köpa för presentkortet om du vann och gör det tillsammans med namn, e-post och ev. bloggadress.

2 lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du istället minst 3 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (carolina.lorentsson@bredband.net). Skriv en kommentar med en direktlänk till ditt tävlingsinlägg alt. skriv att du mailat vänner.

Tävlingen avslutas Fredagen den 14 maj klockan 18.00!

LYCKA TILL!

Carolina

Familjen

En dag hemma

Jag hade feber igår kväll när jag gick och la mig, satte ändå klockan på halv 5 som vanligt med siktet inställt på att det skulle bli jobb idag. När alarmet satte igång så vaknade jag med massa huvudvärk och ont i kroppen, gick upp ändå men väl uppe så började det yrsla till sig för mig igen – så jag valde att gå och lägga mig igen, känner att jag behöver lyssna på kroppen även om det är riktigt surt att behöva vara hemma sjuk en dag nu när man nyss börjat jobba. 🙁

 

Blir en vilodag för min del, mys med barnen och försöka vila så mycket som möjligt och så hoppas jag vara fit for fight för jobb igen imorgon!

Carolina

Shopping/Shoppingtips

Rubens Barn!


Nya söta Rubens Barn-dockor finns hos Lekvira!

Rubens barn har fått tillökning med dessa helt underbara babydockorna.
Rubens Baby dockorna är 45 cm, härligt rultiga och kan suga på tummen och har goa runda rumpor och snopp eller snippa.

Självklart går de att tvätta i maskin som alla Rubens barn dockorna!
Välkommen säger vi till Molly, Max, Nora, Nils, Emma och Erik!

Pris: 459 kr

Carolina