Arkiv - Dag: 28 april, 2010

Familjen

En dålig dag!

Usch, det har inte varit en alls kul dag idag… huvudvärken kom smygandes redan på bussen imorse och jag kände att det här kommer bli en LÅNG dag… hade såklart rätt – tiden på jobbet gick fort för det var massor att göra, som vanligt när vi har kvällsöppet – är prat om att vi ska utöka med ytterligare en kvällsöppet-kväll i veckan och det verkar ju helt klart som att det behövs, min gissning är därför att det inte kommer dröja länge innan det går igenom.

Huvudvärken har hängt med hela dagen, och det har inte blivit bättre av att varken äta eller dricka – inte ens kaffe gjorde susen… sent på eftermiddagen dök även lite yrsel upp, och jag kände mig lite febrig. Jobbade dock klart arbetsdagen, blev hämtad klockan 7 av svärfar (tack!) så jag hann hem med den tidiga båten… mår fortfarande riktigt risigt så nu blir det alldeles strax sängen för min del.

När jag kom hem så hade provsvaret från proverna jag tog igår kommit, mitt värde ligger helt galet nu igen… var bara 1,6 (mitt målvärde är 2,4+-0,4) – så nu blir det nytt prov igen på måndag. 🙁

Om det blir jobb eller inte imorgon för min del, det återstår att se…
Godnatt söta ni!

Carolina

Shopping/Shoppingtips

Mors Dags-tips!

Årets Stadsmissionssmycke från MarMalaid

Om ungefär en månad är det Mors Dag. Jag vill nu tipsa er om att MarMalaid
smycken har nu kommit ut med årets Stadsmissionssmycke.

Genom att köpa detta går 50kr till stadsmissionen.
Du kan se alla MarMalaids smycken som My own style säljer på
www.myownstyle.se

Fram till den sista april handlar du fraktfritt.

Carolina

Familjen

Onsdag!

Längtar tills det kan tas fler såna här härliga bilder i solskenet

Idag är det en mulen onsdag, ser ut som regnet kan börja falla när som helst – inte alls vidare kul! Fick en välbehövlig sovmorgon idag också iallafall eftersom jag jobbar kvällen – får väl se hur mycket det är att göra, om jag kan med att gå just när vi stänger så jag hinner med den tidiga båten eller om jag behöver stanna kvar och kommer hem med den sena… håller tummarna för den tidiga! 😉

Lyckades faktiskt se klart alla tv-program igår kväll innan jag gick och la mig – är ju såå duktig, det var dock svårt att hänga med de sista minutrarna av DH, då var ögonlocken riktigt tunga! Barnen somnade tidigt också och sov hela natten i sina sängar – såå duktiga! Vi borde nog snart börja vänja Isabella med att dela rum med Oliver, än så länge så står ju hennes säng inne hos oss – men de ska ju dela rum.

Ha en härlig onsdag mina vänner, och hoppas ni har bättre väder än vi!

Carolina

Familjen

Finbesök!

Isabella och hennes morbror Jimmy

Igår kväll hade vi ”finbesök” här hemma… det var barnens morbror som kom på en snabbvisit, han kom ut med samma båt som jag åkte hem med – åt middag med oss, busade och lekte lite med barnen och skulle sen iväg och titta på fotbollsmatch här ute – Oliver fick 2 stycken Rorri-böcker av sin morbror, gissa om liten blev glad?! 

Oliver var lite blyg (och så var han väldigt trött) för sin morbror i början… det får helt enkelt inte gå så långt mellan gångerna ni ses käre lillebror! 😉 *pikar* Med Isabella var det precis tvärtom, hon älskar verkligen alla människor, hon började le mot honom på direkten och det tog inte många minuter innan hon flörtade för fullt med sin morbror – så himla sött att se!

Barnen gillar verkligen sin morbror, och vi får helt klart se till att ses oftare så det inte behöver vara någon blyghet alls från Olivers sida!

Carolina