Arkiv - Dag: 27 april, 2010

Oliver

Teater-premiär!

Vår fine kille lite tidigare ikväll

Idag har Oliver och hans dagis varit iväg på teater! Det var Olivers första teaterföreställning och såklart mycket spännande.

De åkte iväg med båten till en grannö och tittade på teater och vår lille prins hade suttit som ett ljus hela föreställningen!

Vem kunde tro det?? Inte jag (och inte hans fröknar), vår kille brukar ju ha en massa spring i benen! Men teatern verkar ha fascinerat honom och man blir ju såklart en mycket stolt mamma när man hör om hur duktig han var!

Carolina

Familjen

Sex stick & Tv-kväll!

Det var inget kul alls på provtagningen imorse… 3 olika personer, en värmedyna och 6 stycken stick krävdes det innan de fick det lilla röret med blod som behövdes… det funkade varken i armvecken eller på händerna – mina kärl verkar helt klart haft en dålig dag, eller så var det personalen på labbet som hade en dålig dag kanske – det känns nästan bättre för mig att säga så. 😉 Till slut fick det alltså bli ett stick i fingret istället, trots att de helst inte ska ta mina prover på det viset – för det provresultatet visar inte lika bra resultat som när de tar ett ”riktigt” blodprov… hoppas nu det ligger bra iallafall så jag slipper gå dit på länge igen!

Tisdag idag, då är det alltså tv-kväll – ikväll är det ju premiär för Ugly Betty igen också, det ska bli riktigt skojigt! (ojojoj, såg just att det har ju precis börjat) – dags att börja runda av här alltså… somnar jag inte i soffan så återkommer jag nog lite i reklampauserna skulle jag tro! 😉 Hoppas ni haft en riktigt härlig dag!

Carolina

Vinnare i mina tävlingar

Grattis Jossan!

Tävlingen i samarbete med Partytajm är nu avslutad, supertack för generös sponsring och trevligt samarbete!

Den som vunnit ett presentkort på 200 kr är: Jossan
”Hoppas på vinst nu, vore perfetk till vårat bröllop i sommar, jag gillar dom rosa tallrikarna, samt ballongerna och lite övrig bröllopsdekoration.”

Jättestort GRATTIS till dig! Maila mig (carolina.lorentsson @ bredband.net) dina kontaktuppgifter så vidarebefordras det till Partytajm!

Carolina

Mina Tävlingar

Partytajm!


Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen!

Planerar du kalas, fest, kanske student eller ett annat kul event – då ska du inte missa den här tävlingen!

Hos Partytajm hittar man en massa kul för en lyckad dag, missa nu inte sista chansen att tävla – tävlingen avslutas kl 18.00 ikväll!

Carolina

Jag vann!

Fortsatt flyt!

Yey – turen håller i sig! Fick igår en kommentar av Froidan att vinnaren i hennes tävling i samarbete med Ping Pong Barnkläder var dragen, nyfiken som jag var så kikade jag såklart in – och det var ju tur det, det var ju nämligen JAG som vunnit tävlingen hos henne!

Jag blev superglad, hade valt det söta Silverarmbandet som vinst om jag hade turen med mig, men nu så har det hänt något märkligt mina vänner… barnarmbandet finns nämligen inte kvar på deras hemsida! Hmm… har mailat både Froidan (som skulle ta kontakt med Ping Pong Barnkläder) och Ping Pong Barnkläder själv… ska bli intressant att se hur det här ska lösas!
Håll tummarna för att det blir på ett braigt sätt!

Carolina

Familjen

Sovmorgon!


Idag är det dags för provtagning

Blev en liten skön sovmorgon idag, inte så jättelänge – men en timma extra sömn är ju helt klart guld värd när man annars ska upp mitt i natten! 😉

Orsaken till denna sovmorgon är att jag ska ta mina prover innan jobbet, och de öppnar inte labbet förrän vid halv 8 – var egentligen meningen jag skulle tagit proverna igår men eftersom vi hade APT-möte igår morse så fick jag skjuta en dag på provtagningen.

Hoppas vädret blir lika varmt och skönt som igår, och hoppas, hoppas detta trista halsont och snuva ger med sig SNABBT – är såå segt att känna sig krasslig när man jobbar!

Ha en underbar tisdag mina vänner!

Carolina